Αρωμα ρετρό, νοσταλγικό κι αγαπημένο.

Για έκτη σεζόν επιστρέφει το «J2US» και το τρέιλερ με πρωταγωνιστές τον Νίκο Κοκλώνη και την τετράδα των κριτών προετοιμάζει το κοινό για την πρεμιέρα του talent show το Σάββατο 17/2, στις 20.00 στον Alpha.

Kαι τι θα δούμε; Show με γεύση από τα παλιά…

Το γεγονός πως το τρέιλερ μας ταξιδεύει στη δεκαετία του ’60 μοιάζει κατ’ αρχάς να έχει επιρροή Σταμάτη Φασουλή - της ήρεμης δύναμης από την τετράδα των κριτών, που έχει σχέση αγάπης με οτιδήποτε ρετρό. Βέβαια, το ρετρό είναι μόδα. Και κάπως έτσι, οι μπουάτ, που στα 60s μεσουρανούσαν, έρχονται στο «κάδρο» από την εκπομπή. Και τι βλέπουμε;

Δείτε επίσης: Ποια πρόσωπα έχουν κλειδώσει για το "J2US"

Σκηνικό από 60s

Τον Νίκο Κοκλώνη και τη Βίκυ Σταυροπούλου σαν άλλους Μανώλη Χιώτη και Μαίρη Λίντα να διασκεδάζουν τους θαμώνες του μαγαζιού. Ενώ Δέσποινα Βανδή και Καίτη Γαρμπή, σαν «βεντέτες» της βραδιάς, προετοιμάζονται να απογειώσουν το κέφι. Ο Σταμάτης Φασουλής δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο «θιασώτης», ο ενορχηστρωτής και σκηνοθέτης του show.

Με έμπνευση από τη διαχρονική επιτυχία «Εσύ είσαι η αιτία που υποφέρω», ο Νίκος Κοκλώνης, η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου με το ξεχωριστό χιούμορ, η Δέσποινα Βανδή με τις βιτριολικές της ατάκες, ο Σταμάτης Φασουλής με το δικό του αλέγκρο ταμπεραμέντο και η λατρεμένη σε κάθε ηλικιακό κοινό, καθώς μπορεί να μη λέει πολλά αλλά είναι «ατακαδόρισσα», Καίτη Γαρμπή, μας τραγουδούν: «Πάρτε όλοι θέσεις επιτέλους, τώρα ξεκινάμε, Σάββατο είναι, πού αλλού να πάμε, βάλτε τώρα Alpha, είναι οκτώ».

Και με αυτή τη λογική, τα Σαββατόβραδα σκοπεύουν να μας κάνουν να ξενυχτάμε μαζί τους. Και σπάζοντας… πιάτα το βλέπετε άλλωστε.

Tip: Το ρετρό ως τάση το διακρίνουμε πια παντού. Από τη μόδα -πρώτος ο Βασίλης Ζούλιας επανέφερε δυναμικά από τις πασαρέλες του τις κομψές γραμμές των 50s και 60s-, μέχρι το σινεμά, με ταινίες εποχής που παραπέμπουν και σε περασμένους αιώνες, το lifestyle, τη διασκέδαση στα κλαμπ και στα εστιατόρια αλλά και το ντιζάιν. Ήταν προφανώς η ώρα να έρθει με τον τρόπο του και στα εγχώρια tv shows.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 5/2/2024