Ανατροπή με το «καλησπέρα» στο προχθεσινό «J2US».

Ο Νίκος Κοκλώνης λίγα λεπτά μετά την έναρξη έκανε την ανατροπή καλώντας τα ζευγάρια να ανταλλάξουν παρτενέρ. Και άφησε άφωνους τους διαγωνιζόμενους, που αμέσως έπιασαν δουλειά στα παρασκήνια.

Ακολούθησαν τα 13 acts, με τον Κοκλώνη στο τέλος των εμφανίσεων να ζητεί από τους κριτές να είναι σύντομοι στους σχολιασμούς τους.

«J2US»: Καμία αποχώρηση από το σόου

Λίγο πριν από το φινάλε του σόου, επηρεασμένος από τις εξελίξεις στο Ισραήλ, ανακοίνωσε ότι κανένα ζευγάρι τελικά δεν θα αποχωρήσει. Ενώ έσπευσε να συμπληρώσει ότι το ερχόμενο Σάββατο θα υπάρξει διπλή αποχώρηση, με τη βαθμολογία κάθε ζευγαριού να μεταφέρεται και να συμψηφίζεται στην επόμενή τους εμφάνιση.

Επίσης, δεν παρουσιάστηκε η συγκεντρωτική βαθμολογία των ζευγαριών.

«J2US»: «Εύχομαι να ξημερώσει η αυριανή μέρα πολύ καλύτερη για όλο τον πλανήτη»

Το σόου ολοκληρώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με τον παρουσιαστή να κάνει μία αποφώνηση με εμφανή αμηχανία λέγοντας τα εξής:

«Κυρίες και κύριοι, είναι ένα περίεργο, διαφορετικό βράδυ σήμερα. Καλή σας νύχτα, μια καληνύχτα στους κριτές και στην Κατερίνα Στικούδη, τους ξέρουμε όλους, σας ευχαριστώ. Εύχομαι να ξημερώσει η αυριανή μέρα πολύ καλύτερη για όλο τον πλανήτη. Καλό σας βράδυ, ό,τι καλύτερο σε όλους μας».

Και κάπως έτσι, μετά το «ανακάτεμα της τράπουλας» στο «J2US», πάμε για άλλα.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 15/4/2024