Έπειτα από μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, που τη βύθισε στο πένθος, λόγω της ξαφνικής απώλειας του πατέρα της, Δημήτρη Σκορδά, η Φαίη Σκορδά επέστρεψε χθες στην εκπομπή της στον Σκάι.

Μαυροφορεμένη, ψυχικό ράκος, «λύγισε», όπως εξάλλου οποιοσδήποτε στη θέση της, από την έναρξη της εκπομπής.

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα, εδώ είμαι…», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, εμφανώς συγκινημένη.

Αμέσως μετά έκανε παύση. Για να πάρει βαθιά ανάσα και να συνεχίσει, λέγοντας: «Να σας κοιτάξω θέλω πολύ και να σας ευχαριστήσω για την αγάπη σας και για τη στήριξή σας. Και για τα υπέροχα μηνύματα που μου στείλατε. Είναι δύσκολες στιγμές… Η μαμά μου βλέπει, της στέλνω τα φιλιά μου. Και, όπως υποσχέθηκα, επειδή υπάρχουν τα παιδιά, και τα παιδιά είναι το μέλλον, εμείς είμαστε δυνατοί και όλοι μαζί, έχοντας ο ένας τον άλλον, και σας ευχαριστώ… Και το κανάλι ευχαριστώ, που μου έδωσε και τον χρόνο».

Δείτε επίσης: Ο Λάκης Γαβαλάς "αιφνιδίασε" τη Φαίη Σκορδά: "Το έχω περάσει και ξέρω - Όταν έχουμε ευθύνες στη ζωή, πρέπει να συνεχίζουμε"

"Εγώ είμαι εδώ, όπως πάντα θα είμαι εδώ"

Δεν έμεινε εκεί. Θέλοντας να τιμήσει τον πατέρα της, υπογράμμισε: «Ήταν ένας υπέροχος μπαμπάς, ένας υπέροχος άνθρωπος, επιστήμονας, παππούς… Σας ευχαριστώ πολύ. Πολλά θα ήθελα να πω, αλλά επειδή υπάρχουν άνθρωποι που περνάνε ακόμα πιο δύσκολα, οι απώλειες, είτε είναι ξαφνικές είτε τις περιμένεις, είναι απώλειες, θα μείνω εδώ. Το σημαντικό είναι τα παιδιά να είναι καλά, όλων των ανθρώπων τα παιδιά. Και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε δυνατοί. Διότι υπάρχουν και παιδιά που είναι στο νοσοκομείο και γονείς που έχουν τα παιδιά τους, που είναι δύσκολα».


Κλείνοντας, η παρουσιάστρια επανέλαβε: «Μόνο να σας κοιτάξω θέλω και να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Εγώ είμαι εδώ, όπως πάντα θα είμαι εδώ».

Αξίζει να προσθέσουμε ότι όλη την προηγούμενη εβδομάδα, που η Φαίη απείχε από το πόστο της, το τι σχόλια ακούστηκαν -για τη «μακάβρια, κενή καρέκλα» της και για την απόφαση του καναλιού να μεταδίδει κανονικά το «Fay’s Time» «χωρίς Φαίη», όπως κάγχασαν κάποιοι στα social δεν λέγεται…

Ασέβεια στον νεκρό; Τουλάχιστον. 

Δείτε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Το μήνυμα στη Φαίη Σκορδά μετά την απώλεια του πατέρα της – "Καλή επάνοδο, εσύ ξέρεις"

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 6/2/2024