«Κλειδώνουν» τα πρόσωπα που θα πάρουν μέρος στο νέο «Just the Two of Us», που, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα βγει στον «αέρα» του Alpha στις 17 Φεβρουαρίου, στις 20:00, με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και μέλη της επιτροπής τους Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Σταμάτη Φασουλή.

Συνολικά θα παρελάσουν 15 ζευγάρια, ενώ το νέο είναι ότι σε ρόλο coach επανέρχεται η Άντζελα Δημητρίου.

Την προηγούμενη φορά, το 2022, ήταν ζευγάρι με τον δημοσιογράφο Παύλο Σταματόπουλο. Αυτή τη φορά θα διδάξει τις μουσικές γνώσεις της στον δημοσιογράφο του «Breakfast» Στέλιο Δρουμαλιά, που βλέπουμε και στο «Γηροκομείο» του Ηλία Ψινάκη στο YouTube.

Δείτε επίσης: ALPHA: Tο "Μεγάλο παζάρι" φεύγει και έρχεται το "Deal"

Ποιους celebrities θα δούμε στο show

Έντονα ακούγονται τα ονόματα και του τραγουδιστή Χρίστου Αντωνιάδη με παρτενέρ την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Σεναριακά είχαν ζήσει έναν μεγάλο έρωτα στα τέλη της δεκαετίας του ’90 στους «Δύο ξένους», με δημοσιεύματα εκείνης της εποχής να αναφέρουν ότι ήταν ζευγάρι και στη ζωή. Κάτι που ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ.

Στην ομάδα των coaches ενδεχομένως να είναι και φέτος η Μαριάντα Πιερίδη, ενώ ακούγεται και ο Πέτρος Ίμβριος.

Ένα ζευγάρι στη ζωή θα ανέβει και στη σκηνή και αυτοί είναι οι Γιώργος Παπαδόπουλος και Γαλάτεια Βασιλειάδη.

Για τη συμμετοχή τους στο show ως παίκτες ακούγονται έντονα τόσο ο Κωνσταντίνος Βασάλος όσο και η Βάλια Χατζηθεοδώρου από το «Χαμογέλα και πάλι!». Ένας από τους δύο θα επιλεγεί.

Επίσης σε συζητήσεις είναι ο Χρήστος Κούτρας που έχει τη στήλη του gossip ρεπορτάζ στο «Καλύτερα δεν γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού.

Ένα ακόμη όνομα που ακούγεται έντονα είναι της Ελένης Τσολάκη. Επίσης έχει ήδη συζητήσει η Σόφη Ζαννίνου για θέση coach.

Το ίδιο ισχύει και για την Ελευθερία Ελευθερίου που θα είναι ζευγάρι ή με τον Στάθη Σχίζα ή τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Πρόταση έχει δεχθεί και η ηθοποιός και πρώην συμμετέχουσα στο ριάλιτι Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Τέλος, πρόταση από το show έχουν επίσης δεχθεί η Ευρυδίκη, οι ηθοποιοί του «Σασμού» Γιώργος Αμούτζας και Αλίνα Κωτσοβούλου, η Τραϊάνα Ανανία και η Τζένη Διαγούπη.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ" στις 8/2/2024