Πιάτο του Χάρη Ζευγούλη, που ήταν ο guest chef του αποψινού επεισοδίου, έπρεπε να αντιγράψουν ο Χρήστος και η Βιβή, σε μια ακόμη απαιτητική Δοκιμασία Αποχώρησης του Masterchef 4. Η ώρα της κρίσης έφτασε κι ένας από τους δύο υποψήφιους προς αποχώρηση βρισκόταν με την πλάτη στον τοίχο, καθώς σέρβιρε ωμή πατάτα στους κριτές.

Όταν ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς σε ποιον ανήκει η κάθε προσπάθεια, διαπιστώθηκε πως ο Χρήστος είχε κάνει την αστοχία, η οποία αποδείχθηκε τελικά μοιραία, μόλις αποκαλύφθηκαν οι βαθμολογίες, αφού τον έβγαλε εκτός διαγωνισμού.

Masterchef 4: "Φεύγει ένα φιλαράκι"

«Φεύγει ένα φιλαράκι», είπε ο Μπάμπης, ο οποίος στεναχώρηθηκε με την αποχώρηση του Χρήστου. Ο 31χρονος μάγειρας είναι ο δεύτερος παίκτης που χάνει η γκρι μπριγάδα με τον αρχηγό Λευτέρη να θεωρεί πως από τύχη η μπορντό μπριγάδα δεν έχει ακόμα καμία απώλεια.

Η Γεωργία τέλος έσταξε φαρμάκι για τον Χρήστο λέγοντας πως θα έχανε με όποιον αντίπαλο κι αν έπαιζε: «Οποιοσδήποτε να διαγωνιζόταν με τον Χρήστο, ο Χρήστος θα έφευγε. Δεν τον θεωρώ καλό μάγειρα, δεν τον θεωρώ αντίπαλο, δεν τον θεωρώ ανταγωνιστικό και για μένα καλά κάνει και φεύγει, γιατί δε νομίζω πως θα είχε μέλλον. Απλά θα ταλαιπωρούσε όλους τους υπόλοιπους», τόνισε συγκεκριμένα.