Δυο παλιοί παίκτες επέστρεψαν στο Survivor και στον Άγιο Δομίνικο. Πρόκειται για τους Τζέιμς Καφετζή και Σταυρούλα Χρυσαειδή, που συμπλήρωσαν την ομάδα των μαχητών του Survivor 2024.

Μάλιστα, όταν τους αντίκρισαν κάποιοι παλιοί γνώριμοί τους και συγκεκριμένα η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Αλέξης Παππάς, δεν χάρηκαν και ιδιαίτερα.

«Γνώριμα μέρη όσο δεν πάει, έχω ζήσει σε αυτήν την καλύβα πάρα πολλούς μήνες και όλα μου φαίνονται ίδια για να πω την αλήθεια. Με νέα όμως πρόσωπα», είπε η  Σταυρούλα Χρυσαειδή και πρόσθεσε: «Η αλήθεια είναι ότι εγώ ζήτησα να μπω στην μπλε ομάδα! Εν τω μεταξύ σας βλέπω και έχετε αδυνατίσει πάρα πολύ όλοι, καιρός να αλλάξει λίγο αυτό. Τι λέτε; Να αρχίσουμε να τρώμε λίγο σιγά σιγά» τόνισε, με νόημα

Λίγο μετά έφτασε και ο Τζέιμς Καφετζής. «Πρώτη ημέρα στο παιχνίδι και κατά την άφιξη μου δεν βρήκα κανέναν στην καλύβα. Οπότε έπρεπε να προχωρήσω πιο βαθιά στη ζούγκλα για να τους βρω» είπε αρχικά στην πρώτη του συνέντευξη. «Όλοι κάθονταν στο ποτάμι δίπλα, όπου έχουν φτιάξει ένα ωραίο στέκι εκεί πέρα και αράζουν οπότε είναι το νέο μου στέκι. Από ότι είδα, χάρηκαν όλα τα παιδιά της ομάδας όταν με είδαν».

«Πέρασαν 3 χρόνια και είμαι πάλι μαχητής, αυτό ήθελα και έγινε πραγματικότητα. Ανυπομονώ πάρα πολύ να δω την κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως μου λέγατε ότι θα είναι πολύ στρατηγικό Survivor και δεν το πολυπίστευα, μέχρι που κάθισα να δω κάποια επεισόδια πριν έρθω και μου έκανε μεγάλη εντύπωση επειδή είναι όντως στρατηγικό! Δεν ξέρω αν δεν το έχουν καταλάβει τα παιδιά αλλά αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι, ενώ βλέπεις φιλίες στην παραλία, έβλεπα τις προσωπικές τους συνεντεύξεις και έλεγα… ώπα, ποια φιλία! Οπότε είναι πολύ ενδιαφέρον και περιμένω μεγάλες ανατροπές» ανέφερε.