Μια ξεχωριστή βραδιά με κέφι και μεγάλες επιτυχίες έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA». Απόψε στις 22:10 η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον Νίκο Μακρόπουλο.

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής, με τους πολλούς πιστούς θαυμαστές, θα μας ξεσηκώσει με τα τραγούδια του μέχρι τις πρωινές ώρες.

Ο Νίκος Μακρόπουλος, με την καθαρή και στιβαρή φωνή του και τη μοναδική του σκηνική παρουσία, ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη και ερμηνεύει τα τραγούδια που τον καθιέρωσαν : «Που και που», «Τα έχω όλα», «Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα», «Μπορεί», «Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης», «Πού είσαι», «Έχω έρωτα μαζί σου», κ.ά.


Δείτε το τρέιλερ:

Σπίτι με το Mega  | Με τον Νίκο Μακρόπουλο | Σάββατο 9/3, 22:10 (trailer)

Δίπλα του θα βρεθούν αγαπημένοι του φίλοι: η Χριστίνα Μαραγκόζη, η Λένα Παπαδοπούλου και ο συνθέτης Χρήστος Παπαδόπουλος. Στη βραδιά συμμετέχει ο ταλαντούχος Βασίλης Δήμας. Special guest ο μουσικοσυνθέτης και στιχουργός, Αλέκος Χρυσοβέργης, που έχει υπογράψει πολλές από τις επιτυχίες τού τραγουδιστή.

Η συγκίνηση δεν θα μπορούσε να λείπει και από αυτό το «Σπίτι με το MEGA». Ο Νίκος Μακρόπουλος αναπολεί τη συνεργασία του με τον Βασίλη Καρρά και ερμηνεύει το «Λάθος καρδιά γυρεύω», το τελευταίο τραγούδι που του έγραψε ο αείμνηστος καλλιτέχνης.


Εκλεκτοί καλεσμένοι της δημοσιογραφίας, της υποκριτικής και του αθλητισμού γίνονται μέρος αυτής της μεγάλης παρέας: Στέλλα Γκαντώνα, Σωτήρης Ξενάκης, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Αθανασία Ακρίβου, Μαρία Αστερίου, Ηλιάνα Κουλαρμάνη, Μάρα Δαρμουσλή, Δημοσθένης Καρμοίρης, Άννα Μπεζάν, Γιάννης Δρυμωνάκος κ.ά.

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί: