Αντώνης Ρέµος έρχεται στο αποψινό «Σπίτι µε το Mega» σε µια µαγική βραδιά. Αυθεντικός, άµεσος, µε ανεπιτήδευτη σκηνική παρουσία. Στις 22.10 η Ρούλα Κοροµηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης υποδέχονται τον κορυφαίο λαϊκό τραγουδιστή της γενιάς του µε τις αµέτρητες επιτυχίες. Τι θα ακούσουµε; «Έλα να µε τελειώσεις», «Είναι στιγµές», «Εκατό φορές κοµµάτια», «Μείνε λίγο στη γραµµή», «Μέχρι το τέλος του κόσµου», «Όλα για σένα».

Και τα υπόλοιπα κορυφαία του. Από την άλλη πλευρά, πασίγνωστοι καλλιτέχνες -ο καθένας µε τη δική του αξιόλογη διαδροµή στη δισκογραφία- τιµούν µε την παρουσία τους τον καλό τους φίλο. Ο καταξιωµένος τραγουδοποιός και ερµηνευτής Φίλιππος Πλιάτσικας, η τραγουδίστρια µε τη χαρισµατική φωνή Βιολέτα Ίκαρη και το απόλυτο pop idol Ελένη Φουρέιρα ερµηνεύουν σόλο γνωστά, αγαπηµένα τραγούδια τους και συναντιούνται επί σκηνής µε τον Αντώνη σε µοναδικά ντουέτα. Στη βραδιά συµµετέχει η ταλαντούχα Στεφανία Ρίζου. Special guest ο επιτυχηµένος τραγουδιστής και δηµιουργός Σταµάτης Γονίδης.

Στο µουσικό αυτό αφιέρωµα τον Αντώνη Ρέµο πλαισιώνουν καρδιακοί φίλοι του και άλλα λαµπερά πρόσωπα, οι καλύτεροί του φίλοι, για να ακριβολογούµε, από την ευρύτερη showbiz και τα ΜΜΕ: η Μαρία Μπεκατώρου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο Θέµης Γεωργαντάς, ο Αντώνης Καρπετόπουλος, ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης, η Στέλλα Στυλιανού, η ∆έσποινα Τσόκου, ο Νίκος Γκέλια και ο Γιώργος Κυβέλλος. Το κλου όµως της βραδιάς -και άκρως συγκινητικό- αφορά τη συνάντηση του Αντώνη Ρέµου µε τον Μίµη Πλέσσα σε µία από τις σπάνιες τηλεοπτικές εµφανίσεις του µαέστρου. Ο κορυφαίος µουσικοσυνθέτης υποδέχεται τον τραγουδιστή στο σπίτι του. Με τον ίδιο στο πιάνο και µε οδηγό τη φωνή του Ρέµου, ένα µελωδικό ταξίδι ξεκινά σε γνώριµους, αξεπέραστους ήχους. Στο πλευρό του Πλέσσα, αυτονόητο, βρίσκεται πάντα η Λουκίλα ΚαρρέρΠλέσσα.

Tip: Ντουέτο, φυσικά, ο Ρέµος κάνει και µε τον Χατζηγιάννη.