Το εναλλακτικό τηλεοπτικό ριάλιτι ανεύρεσης νέων τηλεοπτικών παρουσιαστών «TV Stars παρουσιάστε» φαίνεται πως εξετάζει για το πρόγραµµα της επόµενης τηλεοπτικής του σεζόν το Open.

Για πρώτη φορά το ριάλιτι είχε προβληθεί µέσα από τη συχνότητα του Alpha το 2007 µε στόχο να ανακαλύψει, να φωτίσει και να αναδείξει φωτογενή αγόρια και κορίτσια που ονειρεύονταν να µάθουν όλα τα µυστικά και να εξελιχτούν σε αστέρια της µικρής οθόνης.

Παρουσιάστρια ήταν η Μπέττυ Μαγγίρα, ενώ στην κριτική επιτροπή συµµετείχαν ο Ηλίας Ψινάκης, ο Κωνσταντής Σπυρόπουλος, η Ναταλία Γερµανού και η Ντέπυ Γκολεµά.

Νικήτρια είχε αναδειχθεί η Λίνα Μαρίλη, ωστόσο από τους σπουδαστές της τηλεοπτικής ακαδηµίας αξιοποιήθηκε τότε στον Alpha η Έλενα Παπαβασιλείου.

 

Η επιστροφή του ριάλιτι στο OPEN και ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Τώρα εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόµενο επιστροφής του ριάλιτι µέσα από το Open για την επόµενη τηλεοπτική σεζόν σε παραγωγή του Νίκου Κοκλώνη.

Σύµφωνα µε πληροφορίες του «Fay’s Time», τα γυρίσµατα θα ξεκινήσουν τον επόµενο µήνα και το πρόγραµµα αναµένεται να κάνει πρεµιέρα στη νέα τηλεοπτική σεζόν, το φθινόπωρο.

Για να δούµε φρέσκα πρόσωπα στην τηλεόραση, και να νιώσουµε τι σηµαίνει να προετοιµάζεσαι για να κερδίσεις τη συµπάθεια του τηλεοπτικού κοινού, είτε πρόκειται για ζωντανό είτε για µαγνητοσκοπηµένο τηλεοπτικό προϊόν.

Οι φήµες θέλουν τον έµπειρο παρουσιαστή Ανδρέα Μικρούτσικο να έχει κοµβικό ρόλο στο σόου, καθώς θα τον δούµε είτε ως παρουσιαστή του ριάλιτι είτε ως διευθυντή στην ακαδηµία της σχολής. Αλλά και µέντορα φυσικά των αγοριών και κοριτσιών που θα δοκιµαστούν στον νέο τους ρόλο.

Οι διαφορές της παλιάς εκδοχής του ριάλιτι με το νέο στο OPEN

Σε σχέση µε την παλιά εκδοχή του ριάλιτι ανεύρεσης νέων παρουσιαστών, το νέο θα έχει κάποιες αλλαγές.

Οι συµµετέχοντες θα παραµένουν έγκλειστοι σε κάποια ακαδηµία, ενώ τα επεισόδια θα είναι όλα µαγνητοσκοπηµένα, εκτός από τον µεγάλο τελικό, ο οποίος θα µεταδίδεται ζωντανά.

Πλέον θα αναζητηθούν τα πρόσωπα της νέας κριτικής επιτροπής αλλά και των καθηγητών της τηλεοπτικής ακαδηµίας.

Η Μαρία Σολωµού ακούγεται µάλιστα ότι έχει δεχτεί πρόταση για να αναλάβει τον ρόλο της καθηγήτριας της σχολής, δίνοντας συµβουλές στους δυνάµει παρουσιαστές για την παρουσία και το στήσιµό τους µπροστά στην κάµερα.

 

*Δημοσιευύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 20/3/2024