Τα νέα καθηλωτικά επεισόδια της “Μάγισσας” στον ΑΝΤ1 φέρνουν μεγάλες ανατροπές, καθώς πλησιάζει και το τέλος του πρώτου κύκλου της σειράς.

Προσεχώς θα δούμε τον Μισέλ να αναγκάζεται να παραδώσει στα χέρια του Σπήλιου τον θησαυρό των Γερακάρηδων, που τόσο πολύ επιθυμούσε να βρει.

Με ένα σχέδιο που καταστρώνει καταφέρνει και τον βρίσκει, όμως τα σχέδια του ήταν να τον κρατήσει ώστε να μπορέσει να το σκάσει μαζί με την Σκεύω και τα παιδιά της.

Όπως αναφέρει το “Τηλέραμα”, παρόλο που παραδίδει τον θησαυρό στον Σπήλιο, νέες αναταραχές προκαλούνται στον πύργο των Γερακάρηδων.

Δείτε επίσης: "Μάγισσα": Το φριχτό τέλος της Κυπριανής και η τύχη της Θεοφανώς

 

«Η Μάγισσα»: Η ομηρία του Τζανή και το τέλος του γάμου της Γερακίνας με τον Σπήλιο

Το σχέδιο του Κανέλλου από την άλλη, στέφεται με επιτυχία και έτσι καταφέρνει να αποδράσει από τον πύργο των Λασκαραίων. Μόνο που δεν φεύγει μόνος, καθώς παίρνει μαζί του όμηρο τον Τζανή.

Η Γερακίνα βλέπει τους χειρότερους εφιάλτες της να γίνονται πραγματικότητα. Οι υποψίες της ότι η πεθερά της, η Κυπριανή, βρίσκεται πίσω από τον θάνατο του γιου της, του Πετρούνη, και πως ο ίδιος της ο άντρας, ο Σπήλιος, το ήξερε, επιβεβαιώνονται. Αυτή η αποκάλυψη την συντρίβει και ρίχνει οριστικά ταφόπλακα στον γάμο της, ταυτόχρονα όμως φουντώνει τη μανία της για εκδίκηση.

Το ίδιο συμβαίνει και με την Θεοφανώ. Ανατρέποντας από μόνη της τα σχέδια του Αντρέι να την κλέψει από τον πύργο των Λασκαραίων και να τη σώσει, τώρα είναι έτοιμη να εκπληρώσει την επιθυμία της μάνας της, της Αναχίτ, για εκδίκηση.

Παράλληλα, η χειρότερη πράξη της Δαμιανής, η εντολή που έδωσε στην Πολυξένη να πνίξει το ίδιο της το εγγόνι, έρχεται στο φως ανατρέποντας τα πάντα…