Οι εξελίξεις στη «Μάγισσα» θα είναι συγκλονιστικές στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, ενώ πλησιάζει και το τέλος της Κυπριανής (Θέμις Μπαζάκα), που θα είναι φριχτό.

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς θα δούμε τους Γερακάρηδες με αρχηγό την Κυπριανή να κάνουν συμβούλιο, με σκοπό τον θάνατο της Θεοφανώς.

Η αδίστακτη Κυπριανή έχει λόγο από την αρχή που θέλει να εκδικηθεί και να θανατώσει την κόρη της Αναχίτ. Η Αναχίτ έκανε παιδί με τον πρώην άντρα της. Η Κυπριανή την έκαψε και αυτό το τέλος θα ήθελε και για το νόθο παιδί του πρώην άντρα της. Ο Σπήλιος ετοιμάζει το σχέδιο θανάτωσης της Θεοφανώς και όλα φαίνεται να οδηγούν στο τέλος της Θεοφανώς. Ή μήπως όχι;

Δείτε επίσης: Το αιµατηρό φινάλε της "Μάγισσας" - Πώς θα κλείσει ο πρώτος κύκλος της σειράς του ΑΝΤ1

Η τιμωρία της Κυπριανής στη "Μάγισσα"

Το πνεύμα της Αναχίτ και η επιστροφή του δολοφονημένου Πετρούνη μπροστά στον Σπήλιο θα σώσουν τη Θεοφανώ από βέβαιο θάνατο. Η Κυπριανή θα τιμωρηθεί για όλα τα αποτρόπαια που έχει διαπράξει στο παρελθόν, ως κακιά μάγισσα. Θα τιμωρηθεί από το πνεύμα της Αναχίτ, η οποία θα εκδικηθεί για όσα της έκανε τόσα χρόνια.

Όσον αφορά τη Θεοφανώ, μέχρι και το τελευταίο επεισόδιο δεν θα μάθουμε αν θα πεθάνει ή όχι. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει η μεγάλη ανατροπή στο φινάλε.

Δείτε ακόμη: Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: Σκεύω και Μισέλ φυγαδεύονται από τη Γερακίνα

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 15/3/2024