Στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ALPHA "Σασμός" θα δούμε μια μεγάλη επιστροφή.

Ο λόγος για τον Ανδρέα που θα επιστρέψει στο χωριό που τον έχει πληγώσει, αλλά αυτή τη φορά θα είναι μόνο για καλό.

Αφού έμαθε πως ανήκει στην οικογένεια των Σταματάκηδων, εξαφανίστηκε από όλους. Κρύφτηκε στα βουνά της Κρήτης και κανείς δεν μπορούσε να τον εντοπίσει.

Ο Αντώνης Φραγκιαδάκης αποφασίζει να ακολουθήσει το μοναδικό για εκείνον σχέδιο που μπορεί να τον κάνει να επιστρέψει. Για να τα καταφέρει όμως, ζητά τη συνεργασία της γιαγιάς Ειρήνης. Της ζητά να προσποιηθεί την άρρωστη καθώς ξέρει πως ο Ανδρέας θα ανησυχήσει για την υγεία της και θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί της το συντομότερο δυνατό.

Ο Ανδρέας θα μάθει πως η γιαγιά είναι άρρωστη και κατευθείαν θα την καλέσει στο τηλέφωνο, παρόλο που ο Τηλέμαχος για να τον προστατεύσει θα του έχει στείλει μήνυμα πως όλοι είναι καλά και ότι προσπαθούν να του στήσουν παγίδα για να επιστρέψει. Έτσι θα πάρει τηλέφωνο την γιαγιά Ειρήνη για να μάθει πως είναι, όμως σε ελάχιστα δευτερόλεπτα θα τερματίσει την γραμμή για να μην μπορέσει η αστυνομία να τον εντοπίσει.

Ο Αντώνης περιμένει πως θα καλέσει ξανά, για να επιβεβαιώσει πως η θεία του είναι καλά, όμως ο Ανδρέας θα δώσει ξανά σημάδια ζωής πολύ αργότερα και συγκεκριμένα στον γάμο της Αργυρώς και του Αστέρη. Ο άντρας θα φανεί εμφανώς μετανιωμένος και με καλή διάθεση απέναντι στην οικογένεια Σταματάκη και μάλιστα η παρουσία του θα οδηγήσει στον σασμό που όλοι περιμένουν.

Ο Ανδρέας θα σμίξει, επίσης, με τον πατέρα του Ρούσσο, θα διαβάσει και το γράμμα της μητέρας του που έχει στα χέρια του ο Τηλέμαχος και όλα θα λήξουν καλώς.