Σε βασικό ζητούµενο εξελίσσεται, ενόψει της νέας σεζόν, για τη διοίκηση του ΣΚΑΪ, αλλά και για τη διεύθυνση Ενηµέρωσης, η σύνθεση των παρουσιαστών της νέας ενηµερωτικής εκποµπής που προορίζεται για τη θέση την οποία καταλαµβάνει σήµερα στο πρόγραµµα η αντίστοιχη της Φαίης Σκορδά.

Τις προηγούµενες ηµέρες υπήρξε στις εγκαταστάσεις του Νέου Φαλήρου µια σύσκεψη µεταξύ του διευθυντή Ενηµέρωσης, Βασίλη Παπαδρόσου, του επικεφαλής ενηµερωτικών εκποµπών, Κωστή Τσιακανίκα, και του Αρη Πορτοσάλτε, που έχει «κλειδώσει» για τον ρόλο του ενός παρουσιαστή του υπό σύσταση concept, προκειµένου να αναζητηθεί το θηλυκού γένους και... αντιπολιτευτικού προφίλ τηλεοπτικό του ταίρι.

Τι λένε οι πληροφορίες για το ΣΚΑΪ

Σύµφωνα µε πληροφορίες, στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσαν πρόσωπα τόσο εκ των έσω όσο και εκτός καναλιού, µε το όνοµα της Αναστασίας Γιάµαλη να βρίσκεται πάντως σε δεύτερο πλάνο, εδώ και λίγο καιρό, παρά το γεγονός ότι πριν από την εµπλοκή Πορτοσάλτε στην εξίσωση φαινόταν να κερδίζει συνεχώς έδαφος.

Ωστόσο, φαίνεται πως ο έµπειρος δηµοσιογράφος έχει σοβαρές ενστάσεις για τη χηµεία που θα είχε µια τέτοια συνύπαρξη.

Ως εκ τούτου, αυτή τη στιγµή υπάρχει µια ξεκάθαρη στασιµότητα, ενώ κάθε άλλο παρά θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόµενο η δυστοκία αυτή να προκαλέσει στροφή ως προς τον τελικό σχεδιασµό, πολλώ δε µάλλον αν τελικώς η Φαίη Σκορδά δεν αφήσει το Φάληρο για άλλες πολιτείες...

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ στις 20/4/2024