Η ατµόσφαιρα ηλεκτρισµένη. Σε µία έντονη αντιπαράθεση στον «αέρα» του Σκάι ενεπλάκησαν η Φαίη Σκορδά και η Μάρτζυ Λαζάρου το µεσηµέρι της Τετάρτης. Οι δύο συνεργάτιδες, µε αφορµή τη συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στο περιοδικό «ΟΚ!» και τη δήλωσή του για τα reality shows, εξέφρασαν τις αντίθετες απόψεις τους, ανεβάζοντας τους τόνους στο πάνελ (και όχι τεχνηέντως).

«∆εν θεωρώ ότι το “Love Island” και το “TV Queen” έχουν κάποια σχέση ως projects. ∆εν µπορώ να ακούω τον Ανδρέα Μικρούτσικο να λέει ότι “δεν µπαίνω εκεί µέσα να κάνω µία εκποµπή που θα ξεκατινιάζονται, ακόµα και αν δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό µου”. Το 2006 που έκανε την εκποµπή “Από καρδιάς” και κόπηκε από το ΕΣΡ είχε καλύτερο περιεχόµενο από το “Love Island”;», είπε αρχικά η Λαζάρου.

«Υπάρχουν κάποια concepts παγκοσµίως που δεν τα αναφέρεις υποτιµητικά, αλλά, καλώς ή κακώς, κάνουν επιτυχία παγκοσµίως. Είναι µία κατηγορία προγραµµάτων, θέλεις δεν θέλεις, που έχουν ένα τέτοιο περιεχόµενο, που στηρίζονται στις σχέσεις των ανθρώπων και στην ίντριγκα», σχολίασε από την πλευρά της η Σκορδά.

Τι συνέβη ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και την Μάρτζυ Λαζάρου

«To θεωρώ άτοπο, άστοχο να αναφέρεσαι σε κάτι από τα βάθη του παρελθόντος. Έχω κάνει πτυχιακή εργασία για τον Ανδρέα Μικρούτσικο στο πανεπιστήµιο στην Ιταλία για το concept του reality που έφερε στην Ελλάδα, κάτι που ήταν πρωτοπόρο», συµπλήρωσε η παρουσιάστρια του «Fay’s Time». «Έχει έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο να εκµαιεύει την αλήθεια από τον άλλον. Επίσης, ένας άνθρωπος εξελίσσεται. Ήταν άλλες εποχές τότε», συµπλήρωσε.

«Η ατάκα “ακόµα και αν δεν είχα να πληρώσω το ενοίκιό µου” σου φαίνεται σωστή; ∆εν θέλω να το συνεχίσω. Είναι η άποψή µου και θεωρώ ότι είναι ακραίο να το λες αυτό το πράγµα», παρατήρησε η Μάρτζυ, µε τη Φαίη, µην έχοντας διάθεση να συνεχίσει το «παρατράγουδο», να δίνει βιαστικά πάσα για διαφηµίσεις. Και κάπως έτσι, η ατµόσφαιρα στο πλατό αποφορτίστηκε.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 25/4/2024