Χωρίς µυθοπλασία, αλλά µε γενναίες δόσεις reality κι επιστροφές από το παρελθόν θα υποδεχθεί τη νέα σεζόν ο Σκάι.

Βασικό ρόλο στη διαµόρφωση του προγράµµατος του σταθµού θα διαδραµατίσει ο Ατζούν Ιλίτζαλι. Η αρχή έγινε το βράδυ του Σαββάτου µε την επαναφορά του παιχνιδιού «My Man Can», που παρουσιάζει ο Φάνης Λαµπρόπουλος. Είχε προβληθεί και παλαιότερα µε οικοδεσπότη τον Γιώργο Λιανό. Σηµείωσε στην πρεµιέρα του διψήφια νούµερα τηλεθέασης, 11,3% στο σύνολο και το ίδιο στο δυναµικό κοινό. ∆εν το λες και σούπερ ποσοστό, αλλά τουλάχιστον δεν είναι µονοψήφιο. Ορθότερα, µπορούµε να µιλάµε για «χλιαρή» υποδοχή από τον κόσµο.

Τα project που θα δούμε στο Σκάι

Το καλοκαίρι λοιπόν θα κάνουν την εµφάνισή τους δύο ακόµη reality: στις 21.00 θα προβάλλεται το νέο καθηµερινό µαγειρικό reality «Cash Kitchen», που εστιάζει στην «έξυπνη» µαγειρική. 12 παίκτες πρέπει να αποδείξουν το ταλέντο τους έχοντας απέναντί τους τρεις κριτές, τον παρουσιαστή και το τηλεοπτικό κοινό.

Αµέσως µετά -κάθε 24ωρο- θα ακολουθεί νέος κύκλος του reality σχέσεων «Power of Love». Είχε προβληθεί το 2018-2019 µε παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήµου. Τώρα ακούγονται τα ονόµατα της Κατερίνας Καραβάτου και της Μαρίας Ηλιάκη.

Από την επόµενη σεζόν επιστρέφει και το «The Voice». Στη µια καρέκλα, όπως ήδη έχουµε γράψει, θα καθίσει ο Σάκης Ρουβάς, σε µια δεύτερη ίσως πάλι ο Κωστής Μαραβέγιας, και αναζητούνται οι υπόλοιποι coaches. Παρουσιαστής των lives θα είναι ο Γιώργος Λιανός.

Το «My Style Rocks» ρίχνει αυλαία στο τέλος της φετινής σεζόν. Θα αντικατασταθεί από νέο reality µόδας, µε παρουσιάστρια, όπως όλα δείχνουν, τη Βίκυ Καγιά, που την προηγούµενη εβδοµάδα µάς έστειλε φιλιά από την Κρουαζέτ των Καννών: Βρίσκεται σε τελικές συζητήσεις µε το κανάλι για ένα πρότζεκτ µεταξύ «Shopping Star» και «My Style Rocks».

Τρία παιχνίδια επιβίωσης, πάλι, αναµένονται από το Φάληρο. Το πρώτο είναι το «Exathlon», µε ελάχιστα στοιχεία reality και απαιτητικά αγωνίσµατα, το δεύτερο, το «Tempting Fortune», είναι επίσης reality δράσης µε 12 παίκτες σε οδοιπορικό που αντιµετωπίζουν δυσκολίες. Τέλος, από τον Φεβρουάριο του 2025 αναµένεται νέος κύκλος «Survivor».

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 20/5/2024