Πολύ κακό για το τίποτα. Αλλά, το στόρι «πουλάει»… Εξηγούμε: «Πήγα εκεί και ήταν και ο Φίλιππος. Ο Λιάγκας γιατί το παίζει στην εκπομπή του; Αν συναντηθεί ο Λιάγκας με πρώην του, θα το παίξω; Και τι έγινε; Δεν έχω θέμα με κανέναν», είπε on air η Κατερίνα Καινούργιου.

Αφορμή το ότι στα προχθεσινά Βραβεία Γαστρονομίας συναντήθηκε με τον πρώην της, επιχειρηματία και τους τελευταίους μήνες ιδιοκτήτη εστιατορίων, Φίλιππο Τσαγκρίδη. Το σχετικό ρεπορτάζ προβλήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό», με την παρουσιάστρια του Alpha να εκφράζει την απορία της και στη συνέχεια να μιλά για αυτή τη συνάντηση λέγοντας τα παραπάνω.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης: Μαζί σε μαγαζί στο Κολωνάκι – "Έχουν βρει μία φόρμουλα για τη μεταξύ τους σχέση"

«Τον εκτιμώ πολύ σαν συνάδελφο κι επαγγελματία, αλλά τώρα στο κομμάτι της προσωπικής ζωής να βάλω κι εγώ αν συναντήθηκε με πρώην του; Έχει νόημα; Δεν σου λέω τη Φαίη, που έχουν δύο παιδιά. Γονείς είναι», είπε και εξήγησε, αποκαλύπτοντας:

«Μένουμε και κοντά (σ.σ.: με τον Φίλιππο). Όταν έχεις προχωρήσει με έναν άνθρωπο, θα μιλήσεις. Τον χαιρέτησα τον Φίλιππο, αλλά δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Μπορεί να είχα κι άλλους πρώην εκεί και να μην το ήξερε κανείς. Είμαι μόνη μου. Είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν, που έχει τελειώσει οριστικά, αλλά με πάρα πολλούς ανθρώπους που έχουν υπάρξει στη ζωή μου έχω επικοινωνία», πρόσθεσε.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 22/5/2024