Ο φακός του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ακολουθεί τους ήρωες του «Maestro» στη µεγάλη πόλη, στην πρωτεύουσα της Ελλάδας, στο δεύτερο επεισόδιο της νέας σεζόν, που θα προβληθεί απόψε, στις 22.40, από τη συχνότητα του Mega.

Τι, στα επιµέρους, θα δούµε;

Τι θα δούμε απόψε στο νέο επεισόδιο του «Maestro»

Η Κλέλια και ο Αντώνης ψάχνουν διέξοδο από τους δαίµονες που τους κατατρέχουν στη ζούγκλα της Αθήνας. Όµως η ζωή έχει άλλα σχέδια για εκείνους και τους φέρνει συνεχώς αντιµέτωπους µε το παρελθόν.

Η Αθήνα ως µια άλλη «ζούγκλα», σε αντίθεση µε το νησί, είναι το νέο σπίτι για την Κλέλια και τον Αντώνη, που προσπαθούν να κάνουν ένα νέο ξεκίνηµα, γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και βιώνοντας τα νέα δεδοµένα της ζωής τους, µακριά από το νησί.

Το όνειρο της Κλέλιας να δώσει εξετάσεις και να µπει στο ωδείο θα τη φέρει πιο κοντά στον Ορέστη, αποφεύγοντας όµως κάθε επαφή µαζί του και βρίσκοντας ασφάλεια στη σχέση της µε τον Θάνο. Γνωρίζει τη Ζωή, µε την οποία µοιράζονται την ίδια αγάπη για τη µουσική. Αυτή η φιλία θα αλλάξει την κοσµοθεωρία της και θα της δώσει την ευκαιρία να ζήσει για πρώτη φορά ελεύθερα µακριά από τους γονείς της.

Η καθηµερινότητα στην Αθήνα δεν είναι εύκολη για κανένα από τα δύο παιδιά που προσπαθούν να προχωρήσουν, αλλά συνέχεια έρχονται αντιµέτωποι µε τα γεγονότα του παρελθόντος.

Δείτε επίσης: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αγγλόφωνη ταινία µετά το "Maestro", η επιτυχία της σειράς και τα νέα πρότζεκτ

Πρωταγωνιστούν, πέρα από τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, η Κλέλια Ανδριολάτου, ο Χρήστος Λούλης, ο Φάνης Μουρατίδης, η Μαρία Καβογιάννη, η Χάρις Αλεξίου.

Τip: Το Netflix προβάλλει και τα έξι επεισόδια και µε το ζόρι κρατιούνται όσοι τα έχουν δει για να µη δώσουν spoiler. Αυτό που εµείς παρατηρούµε είναι πως τώρα ο Παπακαλιάτης έχει ξεπεράσει τον εαυτό του σε επίπεδο φωτογραφίας, σκηνοθεσίας, πλοκής και µοντάζ. Έχει περάσει σε άλλη εποχή και δεν έχει αυτή η σειρά τίποτε να ζηλέψει από παραγωγές του εξωτερικού. Και η µουσική, η άλλη «αγαπηµένη» του; Τα δύο hits ήδη σαρώνουν στο TikTok.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 23/5/2024