Η Αργυρώ Κατσιγαράκη, μπορεί για τους νεότερους να έγινε γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό πριν λίγες ημέρες,  μέσα από την συμμετοχή της στο φετινό «Big Brother», όμως για τους παλαιότερους σίγουρα κάτι θυμίζει. Η 56χρονη σήμερα Αργυρώ Κατσιγαράκη είχε συμμετάσχει και σε άλλο ριάλιτι. Ο λόγος για το «Mission» του ANT1 το 2003, όπου χρησιμοποιούσε το υποκοριστικό Ρούλα. Η παρουσία της στο «Mission», όπου συμμετείχε σε διάφορες απαιτητικές δοκιμασίες και περιπέτειες, τη βοήθησε να αναδείξει τη δυναμικότητά της και την ικανότητά της να αντέχει τις δύσκολες συνθήκες, κάτι που ήταν θετικό για την πορεία της στην τηλεόραση.

Αργυρώ Κατσιγαράκη: Από το Mission στον ANT1 στο Big Brother

Μετά από 22 χρόνια, η Αργυρώ επιστρέφει στο προσκήνιο, αυτή τη φορά ως παίκτρια του «Big Brother». Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, η Αργυρώ κατάφερε να κερδίσει την προσοχή των τηλεθεατών με την αμεσότητα και την αυθεντικότητά της. Η εμπειρία της από το «Mission» φαίνεται να της έχει δώσει τα εφόδια για να χειρίζεται με ευκολία τις σχέσεις με τους άλλους παίκτες, ενώ η αποφασιστικότητά της να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής αποδεικνύει ότι η τηλεοπτική της πορεία δεν είναι τυχαία.


Ποια είναι η παίκτρια του Big Brother


H 56χρονη Αργυρώ Κατσιγαράκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Χανιά αλλά πλέον μοιράζει την καθημερινότητά της ανάμεσα στα Χανιά και την Ιταλία. Έχει έναν γιο ηλικίας 32 ετών και μία εγγονή 8 ετών. Ξεκίνησε να εργάζεται από τα 16 της δοκιμάζοντας διάφορα επαγγέλματα κυρίως στον τομέα του τουρισμού. Σήμερα ασχολείται με τα οικιακά. Έχει μεγάλη αγάπη για τα ζώα και ζει με έναν σκύλο και τρεις γάτες. Στον ελεύθερό της χρόνο ασχολείται με την αναπαλαίωση επίπλων, το ποδήλατο, την κολύμβηση, τη μουσική και τη μαγειρική.

Δηλώνει δυναμική, ευαίσθητη και εξωστρεφής. Θεωρεί τον εαυτό της την «ισορροπίστρια» της παρέας. Έρχεται στο Big Brother γιατί: θέλει να βιώσει μια νέα εμπειρία και να περάσει το μήνυμα πως οι γυναίκες της ηλικίας της μπορούν να διεκδικούν χώρο και εμπειρίες στη ζωή τους.

1-big-brother-2025-argyro-katsigaraki