Η επιστροφή της Ανθής Βουλγάρη στην "Κοινωνία ώρα Mega": "Πολύ σύντοµα θα είµαι πάλι πίσω, πολύ πιο δυνατή και πολύ πιο δραστήρια"
Οι νέες της δηλώσεις
Η Ανθή Βούλγαρη σε νέα της συνέντευξη αποκάλυψε πότε τελειώνει η άδεια μητρότητας που έχει και την επιστροφή της στην εκπομπή του MEGA στο πλάι του Ιορδάνη Χασαπόπουλου

Μετά τη µητρότητα δροµολογεί επάνοδο στην TV. Μητέρα για πρώτη φορά έγινε στις 11 Μαρτίου η Ανθή Βούλγαρη, συµπαρουσιάστρια του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στην «Κοινωνία ώρα Mega» και έκτοτε, όπως έχει ήδη πει, βιώνει πρωτόγνωρες στιγµές ευτυχίας µε τον νεογέννητο γιο της, που πρόσφατα σαράντισε και πήρε και την ευχή. Ωστόσο, σύντοµα θα επιστρέψει στις τηλεοπτικές υποχρεώσεις της, όπερ σηµαίνει ότι, θέλοντας και µη, θα περνάει λιγότερο χρόνο µε το µωρό της.
Μιλώντας στην κάµερα της εκποµπής «Super Κατερίνα», µε οικοδέσποινα την Κατερίνα Καινούργιου, στον Alpha, χθες, η δηµοσιογράφος και παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού είπε πότε ολοκληρώνεται η άδεια µητρότητας που έχει λάβει µετά τη γέννηση του γιου της. «Πολύ σύντοµα θα είµαι πάλι πίσω, πολύ πιο δυνατή και πολύ πιο δραστήρια. Στις 16 Ιουνίου τελειώνει η άδειά µου», ανέφερε για την ακρίβεια. «Μπορεί, αν βοηθήσει λίγο και η µαµά, να επιστρέψω και ακόµη νωρίτερα».
Ανθή Βούλγαρη: «Θα εξαντλήσω την άδεια µητρότητας, θα συζητήσω µε τον Ιορδάνη και το Mega για την επιστροφή µου»
Στις 24 Απριλίου η δηµοσιογράφος, που έχει περισσότερα από είκοσι χρόνια πλέον στα ΜΜΕ, είχε πρωτοµιλήσει στην εκποµπή «Breakfast @ Star» και στη δηµοσιογράφο Σοφία Μανουσακίδου, εστιάζοντας στην τηλεοπτική επιστροφή της. «Είναι τέλεια µε το µωρό, είναι ο µεγαλύτερός µου έρωτας. Η παιδίατρος θα µου βάλει… φραγή! Με το παραµικρό τη ρωτάω τα πάντα για το µωρό. Αρχίζω όµως να χαλαρώνω. Σκέφτοµαι πώς θα αφήσω το παιδί µου όταν πάω για δουλειά. Ο Κώστας, ο σύζυγός µου, είναι πιο χαλαρός από µένα, αλλά όσο µεγαλώνει ο µπέµπης, αγχώνεται. Θα εξαντλήσω την άδεια µητρότητας. Επειδή τελειώνει η σεζόν, θα συζητήσω µε τον Ιορδάνη και το Mega για την επιστροφή µου. Μου λείπει η εκποµπή, αλλά έχω πει ότι προτεραιότητά µου θα είναι το παιδί. Με όποιο κόστος», εξοµολογούνταν τότε.
Δημοσιεύτηκε στην Απογευματινή