"Μαμά-δες": Παρουσιάστρια για το νέο επεισόδιο η Μαρία Κορινθίου - Οι καλεσμένοι που θα δούμε στην εκπομπή της ΕΡΤ1
Την Κυριακή 18 Μαΐου στις 15:00
Μια γνωστή μαμά από τον χώρο της Τέχνης, της τηλεόρασης ή του αθλητισμού θα αναλαμβάνει κάθε φορά να παρουσιάσει τις "Μαμά-δες" με τον δικό της τρόπο

Την παρουσίαση της εκπομπής «Μαμά-δες» γι' αυτή την εβδομάδα αναλαμβάνει η Μαρία Κορινθίου στο νέο επεισόδιο της Κυριακής 18/5 στην ΕΡΤ1. Στην παρέα της έρχεται η φίλη και κουμπάρα της Κατερίνα Τσάβαλου, για να δώσει τη δική της ερμηνεία στη γονεϊκότητα. Η Κατερίνα Τσάβαλου μιλάει για τη μητρότητα, για τα όρια, για το αν κακομαθαίνει το παιδί της και όχι μόνο.


Οι περισσότεροι μεγαλώσαμε με παραμύθια. Πώς όμως τα παραμύθια επιδρούν στα παιδιά; Και τι προστάζει η πολιτική ορθότητα για τα παραμύθια; Τις απαντήσεις έχει η παιδοψυχολόγος Χριστίνα Μπογιατζή. Τα άλογα μαγεύουν μικρούς και μεγάλους. Ποια είναι η κατάλληλη ηλικία για ένα παιδί να αρχίσει ιππασία; Είναι ένα άθλημα για λίγους; Πώς μπορεί ένα παιδί να φτάσει στον πρωταθλητισμό και τι πρέπει «θυσιάσει»; Μας μιλάει η προπονήτρια ιππασίας Ειρήνη Τουμπακάρη. Οι «Μαμά-δες» έρχονται την Κυριακή 18 Μαΐου, με παρουσιάστρια τη Μαρία Κορινθίου. Και κάθε Κυριακή με μια διαφορετική μαμά στην παρουσίαση!
