Νίκος Υποφάντης σε Ντόρα Κουτροκόη: "Σε βλέπω πολύ στον ΑΝΤ1, μήπως συμβαίνει καμιά μεταγραφούλα;"
Η αιφνιδιαστική ερώτηση on air
Ο Νίκος Υποφάντης σχολίασε την εμφάνιση της συμπαρουσιάστριας του, Ντόρας Κουτροκόη, στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη

Νωρίς το πρωί της Παρασκευής, η Ντόρα Κουτροκόη βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στο πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα» μετά από δέκα χρόνια. Ο Νίκος Υποφάντης, λίγη ώρα αργότερα στην έναρξη του «Action Τώρα», δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε αυτή την τηλεοπτική «επανασύνδεση». Η Ντόρα Κουτροκόη, μπαίνοντας βιαστικά στο στούντιο της εκπομπής, είπε στον συμπαρουσιαστή της: «Ήρθα, ήρθα, δεν σε άφησα! Είδες; Πρόλαβα, έτρεξα! Δεν σε αφήνω για κανέναν!».
Διαβάστε: Ντόρα Κουτροκόη για Γιώργο Παπαδάκη: "Διάβαζα ότι έχουμε ένταση… και έλεγα 'τι λένε;'"
Ντόρα Κουτροκόη: «Έγραφαν ότι η σχέση μας δεν ήταν καλή, ότι υπήρχαν εντάσεις… καμία σχέση»
Ο Νίκος Υποφάντης είπε τότε στον «αέρα»: «Γιώργο Παπαδάκη, σε ευχαριστούμε που θυμήθηκες το κορίτσι μας και τα όσα είχατε περάσει μαζί. Θέλω να σου πω ότι συγκινηθήκαμε όλοι που βλέπαμε τη Ντόρα μαζί σου, που δεν έχετε τσακωθεί ούτε μια φορά. Τώρα είναι σοβαρό αυτό που είπε ο Γιώργος;» με τη Ντόρα Κουτροκόη να απαντά: «Σου το λέω πολύ ειλικρινά και μου δόθηκε η ευκαιρία απαντήσω, γιατί πραγματικά διάβαζα κάτι πράγματα… επειδή δεν έχουν τι να γράψουν, σου λέει "δεν γίνεται, αυτοί οι δύο τόσο καλά τα πήγαιναν; Πώς γίνεται αυτό;". Έγραφαν ότι η σχέση μας δεν ήταν καλή, ότι υπήρχαν εντάσεις… καμία σχέση. Όλα τα χρόνια δίπλα στον Γιώργο πέρασα υπέροχα».
«Σε βλέπω πολύ τώρα στον ΑΝΤ1… μήπως συμβαίνει κάτι; Καμιά μεταγραφούλα, τίποτα; Μήπως θέλεις να γίνεις βοηθός του Γιώργου Παπαδάκη του χρόνου στην εκπομπή;» σχολίασε χιουμοριστικά ο Νίκος Υποφάντης, με τη δημοσιογράφο να του απαντά: «Θα τα μάθετε στην ώρα τους… Αφού απάντησα, μωρέ! Δεν απάντησα στον αέρα; Δεν είπα ότι μένω εδώ στο Action24 με την υπέροχη παρέα μας, κανονικά εδώ στο πόστο μας και στην ώρα μας; 10-1 το "Action Τώρα" θα είναι και του χρόνου μαζί σας. Φέτος μέχρι τις 25 Ιουλίου θα είμαστε κοντά σας».