Η Σίσσυ Χρηστίδου, το πρωί του Σαββάτου, στο «Χαμογέλα και πάλι» σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής της η Ελένη Βουγλαράκη. Η ραδιοφωνική παραγωγός, άνηκε στην ομάδα της εκπομπής της Σίσσυ Χρηστίδου στο Mega, μέχρι που πήρε μεταγραφή για τον ΑΝΤ1 και το «Πρωινό» του Γιώργου Λιάγκα.

«Πόσο το αγαπώ αυτό το πλάσμα! Έλεγε το σκεπτικό της, που τότε είχαμε συζητήσει, όταν πριν δύο χρόνια μου είπε "Σίσσυ, εγώ δεν μπορώ να κάνω αυτό το εφτά στα εφτά" γιατί έχει και το ραδιόφωνο και "σίγουρα δεν θες να κάνεις καθημερινό;", μου λέει. Και της είπα "όχι, δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο". Ήταν τόσο συγκινητικός ο τρόπος… Οι συνεργασίες φαίνονται στη λήξη τους, όπως και οι σχέσεις στους χωρισμούς, αυτή είναι η αλήθεια. Εκεί βλέπεις τους ανθρώπους» τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Χρηστίδου για Παπαδάκη: «Τεράστια ευλογία να επιλέγεις μόνος σου πότε θα φύγεις»

Η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της, νωρίτερα το Σάββατο στο «Χαμογέλα και πάλι», σχολίασαν τα φινάλε των τηλεοπτικών εκπομπών την Παρασκευή 4/7. Ιδιαίτερη αναφορά, ωστόσο, έγινε την οριστική αποχώρηση του Γιώργου Παπαδάκη από την εκπομπή του «Καλημέρα Ελλάδα», μετά από 34 ολόκληρα χρόνια. «Όλοι συγκινήθηκαν. Είναι τεράστια ευλογία και πολύ σπάνιο να έχεις διατηρήσει μία εκπομπή τόσα χρόνια, να έχεις λάβει τόση αγάπη και να επιλέγεις μόνος σου πότε θα φύγεις. Είναι προνόμιο αυτό. Είναι η ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Από μικρή θυμάμαι που "έμπαινε στο σπίτι μας", τα πρωινά τον παρακολουθούσε η μαμά μου» τόνισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Είναι ένας τηλεοπτικός θρήνος. Είπαμε αντίο και σε δικές μας στιγμές» σχολίασε ο Παύλος Σταματόπουλος από την πλευρά του.