Ο Πέτρος Λαγούτης βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαιρινό ραντεβού» το πρωί της Τρίτης 22/7 και μίλησε για την εμπειρία του στην παρουσίαση του «Big Brother». «Πηγαίνει πολύ καλά το Big Brother. Εγώ ήθελα να μπω και να δείξω ότι ένας άνθρωπος μπορεί να κάνει το οτιδήποτε καλά και από εκεί και πέρα δεν είναι μόνο δική μας δουλειά τα νούμερα, είναι συνδυασμός πολλών παραγόντων. Νομίζω ότι καταφέραμε, τουλάχιστον το live που περνάει από το χέρι μου σε ένα βαθμό, να το αναβαθμίσουμε, να είναι κάτι λίγο διαφορετικό, να το προσεγγίσουμε αλλιώς. Νομίζω ότι πήγαμε καλά» είπε αρχικά ο ηθοποιός - παρουσιαστής.

Διαβάστε: Πέτρος Λαγούτης για Big Brother: "Ήξερα ότι ήταν μία καυτή πατάτα και αποφάσισα να το χειριστώ"

Πέτρος Λαγούτης: «Πάντα έχεις μέσα κομμάτια του εαυτού σου»

«Πάντα ο Πέτρος είμαι. Έχω προσπαθήσει να φτιάξω μια περσόνα, ήθελα να είμαι μέχρι και εμφανισιακά τελείως διαφορετικό αυτό που θα κάνω. Δεν με έχετε ξαναδεί ξυρισμένο, με το μαλλί έτσι, κοστουμαρισμένο… Όχι, δεν μου ζητήθηκε να το κάνω, ήταν δική μου ιδέα αυτό, γιατί ήθελα να φτιάξω μια περσόνα του παρουσιαστή. Αλλά πάντα έχεις μέσα κομμάτια του εαυτού σου» πρόσθεσε στην συνέχεια ο Πέτρος Λαγούτης.

Πέτρος Λαγούτης: «Είναι κακόβουλα τα σχόλια που λένε ότι κάνω το Big Brother για τα χρήματα»

Με αφορμή τη νέα παράσταση «Το Ψέμα» στην οποία πρωταγωνιστεί, ο Πέτρος Λαγούτης είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται» για τους λόγους που αποφάσισε να παρουσιάσει το «Big Brother». «Έχω ξαναπεί ότι ήθελα να ασχοληθώ με την παρουσίαση. Είχα ξανακάνει κάτι, οπότε το είδα ως μια καλή πόρτα για να δείξω ότι μπορώ να το κάνω. Παίρνοντας μάλιστα και ένα project που κατά κοινή ομολογία είναι από τα πιο δύσκολα» ανέφερε αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης. «Είναι κακόβουλα έως και αδιάκριτα τα σχόλια που λένε ότι κάνω το Big Brother για τα χρήματα. Έχω αποδείξει με άλλα «Όχι» που έχω πει στην καριέρα μου ότι τα χρήματα δεν είναι το πρώτο κριτήριο» τόνισε ο ηθοποιός.