"Exathlon": Tο μεγάλο πάρτι των Πορτοκαλί - "Το πλάνο για εμάς είναι να μην φύγουμε από την Βίλα"
Δείτε το βίντεο
Η ομάδα των Πορτοκαλί στο "Exathlon" κατέκτησε τη Βίλα, πανηγύρισε με ενθουσιασμό και δηλώνει αποφασισμένη να μην την εγκαταλείψει ποτέ

Το «Exathlon», το πιο σκληρό αλλά και εντυπωσιακό τηλεοπτικό παιχνίδι δράσης, συνεχίζει να κρατά το ενδιαφέρον του κοινού στο κόκκινο. Με παρουσιαστή τον Γιώργο Καράβα, κάθε επεισόδιο μετατρέπεται σε θεαματικό σόου του ΣΚΑΪ γεμάτο ένταση, συγκίνηση και απρόσμενες ανατροπές. Στον δεύτερο Αγώνα Σπιτιού, οι Μπλε μπήκαν στο στίβο αποφασισμένοι να υπερασπιστούν το δικαίωμα τους στις ανέσεις, όμως οι Πορτοκαλί ήταν εκείνοι που έγραψαν το σενάριο της βραδιάς. Με πάθος και ενέργεια, κατέκτησαν το πολυπόθητο έπαθλο και εξασφάλισαν την παραμονή τους στη Βίλα.
«Exathlon»: «Το σχέδιο για εμάς είναι απλό»
Η νίκη αυτή δεν ήταν απλώς ένα αποτέλεσμα. Για τους Πορτοκαλί, ήταν η αφορμή για γιορτή, με χαμόγελα, φωνές και αγκαλιές. Το έπαθλο της Βίλας δεν προσφέρει μόνο καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, αλλά και το ψυχολογικό boost που κάνει την ομάδα. Η Ιωάννα Τζαβέλλα, εμφανώς ενθουσιασμένη, μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι για τη στρατηγική της ομάδας: «Το σχέδιο για εμάς είναι απλό – δεν θέλουμε να φύγουμε ποτέ από τη Βίλα. Θα τα δίνουμε όλα, θα παλεύουμε σε κάθε αγώνα, ακόμη κι αν χρειαστεί να σπάσουμε τα κεφάλια μας – μεταφορικά μιλώντας. Αν βρεθούμε στο άλλο σπίτι, δεν πειράζει, το αντιμετωπίζουμε. Όμως πιστεύω ότι δεν θα χάσουμε ξανά σε αγώνα σπιτιού».