"Happy Day": Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πρεμιέρα της 13ης σεζόν - "Δεν καταλαβαίνουμε πώς περνούν τα χρόνια" (Βίντεο)
Η αγαπημένη πρωινή παρέα επέστρεψε στις οθόνες
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε την πρώτη καλημέρα της σεζόν στο «Happy Day» που ξεκίνησε την 13η χρονιά του στον Alpha, με την αγαπημένη ομάδα της στο πλευρό της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επέστρεψε δυναμικά στην πρωινή ζώνη του Alpha, καθώς το «Happy Day» έκανε πρεμιέρα σήμερα, Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2025, στις 07:45. Ανανεωμένη, γεμάτη ενθουσιασμό και με χαμόγελο, η παρουσιάστρια έδωσε την πρώτη «καλημέρα» της νέας τηλεοπτικής χρονιάς, σηματοδοτώντας την έναρξη της 13ης σεζόν της επιτυχημένης εκπομπής.
Διαβάστε: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Καλοκαιρινή φωτογραφία με τη μητέρα της στην Πάρο - "Με τη μαμά" έγραψε στη λεζάντα (Εικόνα)
Διαβάστε: Σταματίνα Τσιμτσιλή: Καλοκαιρινή φωτογραφία με τη μητέρα της στην Πάρο - "Με τη μαμά" έγραψε στη λεζάντα (Εικόνα)
Η συγκινητική πρώτη καλημέρα της Τσιμτσιλή στο «Happy Day»
Με ιδιαίτερη συγκίνηση, η Σταματίνα Τσιμτσιλή απευθύνθηκε στο τηλεοπτικό κοινό. «Η πρώτη καλημέρα της σεζόν, της 13ης σεζόν του "Happy Day". Εμείς δεν καταλαβαίνουμε πώς περνούν τα χρόνια, γιατί με εσάς περνούν πολύ όμορφα. Είστε ο έρωτας μας, η παρέα μας, το ξύπνημα μας, το πρωινό μας καφεδάκι». Η παρουσιάστρια τόνισε ότι, παρόλο που συχνά το πρωινό ξύπνημα είναι δύσκολο, η αγάπη του κόσμου τους δίνει τη δύναμη να συνεχίζουν.Η δυνατή ομάδα στο πλευρό της Τσιμτσιλή
Για ακόμη μία χρονιά, δίπλα στη Σταματίνα βρίσκεται η γνώριμη και αγαπημένη παρέα της εκπομπής. Ο Δημήτρης Παπανώτας, η Τίνα Μεσσαροπούλου και ο Κώστας Φραγκολιάς συνεχίζουν να σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο την επικαιρότητα, χαρίζοντας γέλιο αλλά και εύστοχες παρατηρήσεις.Ο Δήμος Βερύκιος στην ενημέρωση του «Happy Day»
Σταθερή αξία και ο Δήμος Βερύκιος, που δίνει το στίγμα της ενημέρωσης με αναλύσεις και παρασκήνιο για τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις. Με τον τρόπο του, συμβάλλει στη σύνδεση της εκπομπής με τα σημαντικά γεγονότα της επικαιρότητας.