Σοκ στο Exathlon: Η Stef αποχωρεί και οι ομάδες ετοιμάζονται για τη μεγάλη αναμέτρηση με το Μεξικό
Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21.00 στον ΣΚΑΪ -
Η αποχώρηση της Stef από το Exathlon φέρνει αλλαγές στο παιχνίδι, ενώ οι ομάδες προετοιμάζονται εντατικά για τη μεγάλη αναμέτρηση με το Μεξικό

Η Stef αποχαιρέτησε το EXATHLON μετά από μία συγκλονιστική Μάχη Παραμονής, γεμάτη ένταση και συναίσθημα. Με λόγια γεμάτα ειλικρίνεια και αυτοκριτική, η παίκτρια είπε: «Στεναχωριέμαι η αλήθεια είναι. Χαίρομαι που έζησα την εμπειρία αυτή, χαίρομαι που γνώρισα όλα τα παιδιά. Μέχρι εδώ ήταν το ταξίδι μου. Όταν ένας κύκλος κλείνει, ένας άλλος ανοίγει. Δεν έχω τίποτα δεδομένο γενικά στη ζωή μου. Πίστευα σε εμένα, δεν μου βγήκε. Για να είμαι εδώ σίγουρα δεν ήμουν η καλύτερη παίκτρια της ομάδας. Επομένως, δικαίως έχασα και δικαίως θα πάω σπίτι μου». Κατά τη διάρκεια της Μάχης Παραμονής, η Stef χρησιμοποίησε το Μετάλλιο Δύναμης που είχε κερδίσει, εξασφαλίζοντας μία επιπλέον ζωή, ενώ η Σταυρούλα Χρυσαειδή προσέφερε το δικό της Μετάλλιο στην Μαίη Εμμανουηλίδου. Στην αρένα, η Καρολίνα Καλύβα εντυπωσίασε τις δύο ομάδες με τις απρόσμενες επιδόσεις της, ενώ ένας απρόσμενος συμπαραστάτης ήταν ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, ο οποίος στήριξε την προσπάθεια της Stef σε κάθε στιγμή.
Διαβάστε: Γιώργος Καράβας: Η εμπειρία του στο "Exathlon" και η νέα πλευρά που έδειξε στο κοινό - "Με ενδιέφερε να είμαι αυθεντικός"