Βόμβα στη "Γη της Ελιάς": Αποχωρεί η Αντιγόνη Κουλουκάκου - Δείτε το τρυφερό φιλί που έδωσε στον Πασχάλη Τσαρούχα (Βίντεο)
Τι συνέβη;
Το τηλεοπτικό ζευγάρι Ιουλίας και Στάθη αφήνει πίσω του μια ιστορία γεμάτη πάθη, δοκιμασίες και ανεκπλήρωτα όνειρα στη "Γη της Ελιάς"

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega «Η Γη της Ελιάς», με ένα σημαντικό πρόσωπο να αποχωρεί. Η Αντιγόνη Κουλουκάκου και ο Πασχάλης Τσαρούχας αιφνιδίασαν τους διαδικτυακούς τους φίλους, ανεβάζοντας από κοινού ένα βίντεο στο Instagram, το οποίο προμήνυε την επόμενη μέρα για τη σειρά. Στο βίντεο, η ηθοποιός απευθύνεται στον συμπρωταγωνιστή της λέγοντας «Τίτλοι τέλους», δίνοντάς του ένα συγκινητικό φιλί, την ώρα που εκείνος είχε προηγουμένως γράψει με νόημα «End of conversation».
Διαβάστε: "Η Γη της Ελιάς": Η νέα είσοδος στο καστ της σειράς - Tο παρελθόν επιστρέφει εκδικητικά (Εικόνα)
"Γη της Ελιάς": Το τέλος της Ιουλίας μετά από 4 κύκλους
Ύστερα από τέσσερις κύκλους και μερικά επεισόδια από τον πέμπτο, η αγαπημένη «Ιουλία» ρίχνει αυλαία. Ο ρόλος που αγαπήθηκε αλλά και μισήθηκε έντονα τον τελευταίο καιρό από τους τηλεθεατές, φτάνει στο τέλος του. Το τηλεοπτικό ζευγάρι Ιουλίας-Στάθη, που καθήλωσε το κοινό με τη θυελλώδη ιστορία του, πέρασε πολλά - «πολλά δεινά τράβηξε στη δική του θάλασσα και μέσα στην ψυχή του», όπως χαρακτηριστικά λέγεται - αλλά τελικά δεν βρήκε την Ιθάκη του.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.