Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το διαζύγιο-σοκ του Κωνσταντίνου και της Ισμήνης - "Αλλιώς να με ξεχάσει!" (Βίντεο)
Τι θα δούμε προσεχώς
Η απόφαση της Ισμήνης να γίνει παρένθετη μητέρα φέρνει το τέλος του γάμου τους στα νέα επεισόδια της "Γης της Ελιάς"

Καταιγιστικές εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δημοφιλούς σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη οδηγούνται σε οριστική ρήξη. Η απόφαση της Ισμήνης να γίνει παρένθετη μητέρα για να βοηθήσει την Αριάδνη θα φέρει τα πάνω κάτω στο γάμο της. Ο Κωνσταντίνος διαφωνεί κατηγορηματικά με την επιλογή της συζύγου του και, παρά τις προσπάθειες όλων να τους συμφιλιώσουν, το χάσμα μεταξύ τους μεγαλώνει. Σύμφωνα με το «TV24», η Ισμήνη παραμένει ανένδοτη, ενώ ο Κωνσταντίνος δεν κάνει ούτε βήμα πίσω. Οι συγκρούσεις ανάμεσά τους γίνονται όλο και πιο έντονες και, τελικά, ο ίδιος της ζητά διαζύγιο, βάζοντας οριστικό τέλος στη σχέση τους.
Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη δεν κάνει πίσω - "Διαζύγιο; Διαζύγιο!"
Η στάση της Ισμήνης προκαλεί την έντονη ανησυχία των γύρω της. Ο πατέρας της, Λυκούργος, αλλά και η Χάιδω, προσπαθούν να τη μεταπείσουν: «Παιδάκι μου, δεν είναι όλα τόσο εύκολα. Υπάρχουν κάποια θέματα, που τώρα μπορεί να μην τα βλέπεις, αλλά υπάρχει πάντα ο φόβος στην πορεία να ανακύψουν διάφορα προβλήματα». Ο Λυκούργος της απευθύνει έκκληση: «Σε παρακαλώ, θέλω να το ξανασκεφτείς δυο και τρεις φορές και να μην πάρεις γρήγορες κι επιπόλαιες αποφάσεις».
Την ίδια ώρα, η Αριάδνη, απογοητευμένη από την ένταση του ζευγαριού, εκμυστηρεύεται στην Ισμήνη τη στενοχώρια της, με εκείνη να απαντά καθησυχαστικά: «Να σου πω, να μην απογοητεύεσαι. Έτσι είναι ο Κωνσταντίνος στην αρχή. Θέλει τον χρόνο του, για να πεισθεί και είμαι σίγουρη ότι αυτό θα γίνει». Ωστόσο, όσο περνούν οι μέρες, ο Κωνσταντίνος γίνεται όλο και πιο ανυποχώρητος: «Αυτό δεν πρόκειται να γίνει, αν θέλει να είμαστε μαζί. Αλλιώς να με ξεχάσει», δηλώνει εξοργισμένος, ενώ ο Λυκούργος και ο Στάθης προσπαθούν να κατευνάσουν τα πνεύματα.
Η ένταση κορυφώνεται όταν εκείνος την απειλεί ευθέως: «Λοιπόν, για να είμαι ξεκάθαρος, αν επιμένεις σ’ αυτό, χωρίζουμε, παίρνουμε διαζύγιο». Κι εκείνη, με ψυχραιμία, του απαντά: «Όπως θέλεις, Κωνσταντίνε, δεν πρόκειται να σε παρακαλέσω. Διαζύγιο; Διαζύγιο!». Παρά τις εκκλήσεις του Λυκούργου, του Κουράκου και της Αριάδνης, η Ισμήνη δεν αλλάζει γνώμη. Είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με την παρένθετη μητρότητα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει το τέλος του γάμου της με τον Κωνσταντίνο.