Στα επόμενα επεισόδια του «Άγιος Έρωτας», η Μάρω βιώνει μια από τις πιο δραματικές και οδυνηρές στιγμές της ζωής της. Οι άνθρωποι του Παύλου την εντοπίζουν και της επιτίθενται με ακραία βία, αφήνοντάς τη σωματικά και ψυχικά εξουθενωμένη. Το συμβάν τη συνταράσσει σε τέτοιο βαθμό, που η ψυχική της ισορροπία καταρρέει πλήρως. Σύμφωνα με το «Tivi Σίριαλ», η Μάρω βρίσκεται στο στόχαστρο επειδή αποτελεί τη δεύτερη μάρτυρα της δολοφονίας της Κατρίν. Από το κελί του, ο Παύλος ενημερώνεται για τον ρόλο της από τον Τάσο - έναν άνθρωπο που χειραγωγεί πλήρως. Αντιλαμβανόμενος ότι η μαρτυρία της μπορεί να τον καταστρέψει, δίνει εντολή να «σιωπήσει» οριστικά.

Διαβάστε: Άγιος Έρωτας: Ο εφιάλτης της Χριστίνας στη φυλακή - Η κακοποίηση που κρύβεται στα σκοτάδια (Εικόνα & Βίντεο)

Άγιος Έρωτας: Το σχέδιο του Παύλου και η βίαιη επίθεση στη Μάρω

Παρά το ότι βρίσκεται φυλακισμένος, ο Παύλος καταφέρνει να οργανώσει μια επιχείρηση εκφοβισμού. Διατάζει τους συνεργάτες του να εντοπίσουν τη Μάρω και να την εξαναγκάσουν να μην καταθέσει σε βάρος του. Η συνάντηση όμως ξεφεύγει από κάθε όριο, όταν εκείνοι της επιτίθενται με σκληρότητα, αφήνοντάς τη σοβαρά τραυματισμένη και σε κατάσταση ψυχικής κατάρρευσης. Ο Τάσος, που άθελά του πυροδότησε αυτά τα γεγονότα, γεμίζει ενοχές και αρχίζει να συμπεριφέρεται παράξενα, ενώ η Θάλεια ανησυχεί για την ξαφνική εξαφάνιση της Μάρως από τη δουλειά - κάτι εντελώς ασυνήθιστο για εκείνη.

Άγιος Έρωτας: Οι αποκαλύψεις στο νοσοκομείο

Η Μάρω εντοπίζεται τελικά από τον Αργύρη και τη Δώρα, οι οποίοι τη μεταφέρουν στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένη. Εκεί, οι γιατροί αποκαλύπτουν πως έχει υπάρξει θύμα ακραίας κακοποίησης. Ο Νικηφόρος σπεύδει για κατάθεση, αλλά η Μάρω - σοκαρισμένη και δακρυσμένη - αρνείται να μιλήσει. Ξεσπά, λέγοντάς του ότι ένιωσε απροστάτευτη, ότι την άφησαν εκτεθειμένη, και πως δεν πρόκειται να καταθέσει εναντίον του Μαρκόπουλου, παρά την κατάστασή της.