Πρωινή τηλεθέαση: Το "Buongiorno" αιφνιδιάζει, πέφτει η "Super Κατερίνα", πίσω οι "Αταίριαστοι" (Βίντεο)
Δείτε αναλυτικά
Ανατροπές στην πρωινή τηλεθέαση της Τρίτης, με το "Buongiorno" να περνά στην κορυφή, τη "Super Κατερίνα" να υποχωρεί και τους "Αταίριαστους" να χάνουν έδαφος στη ζώνη
Η πρωινή ζώνη της Τρίτης 20/1 δεν κύλησε ήρεμα. Από τα πρώτα λεπτά της ημέρας μέχρι το φουλ πρωινό, οι ισορροπίες στην τηλεθέαση έδειξαν να τρίζουν, με προγράμματα να κρατούν γερά την πρωτιά και άλλα να αιφνιδιάζουν, ανατρέποντας δεδομένα που μέχρι πρότινος έμοιαζαν ακλόνητα.
Στα early, το «Happy Day» πήρε από νωρίς τον έλεγχο και κράτησε την πρωτιά χωρίς να απειληθεί, επιβεβαιώνοντας ότι το συγκεκριμένο ξεκίνημα παραμένει δικό του παιχνίδι. Πίσω του, το «Κοινωνία Ώρα MEGA» συνέχισε τη δυνατή του πορεία, παγιώνοντας τη δεύτερη θέση και δείχνοντας ότι έχει χτίσει σταθερό κοινό στην ενημέρωση. Το «Ώρα Ελλάδος» και το «Σήμερα» κινήθηκαν σε γνώριμα μονοπάτια, χωρίς μεγάλες εξάρσεις ή απώλειες, ενώ η «Πρώτη Εικόνα» συμπλήρωσε την πρώτη πεντάδα χωρίς να αλλάξει τις ισορροπίες. Πιο χαμηλά, το «Καλημέρα Ελλάδα», τα «Νωρίς-Νωρίς» και οι «Συνδέσεις» έμειναν μακριά από τον ανταγωνισμό της κορυφής, χωρίς να προκαλέσουν ανατροπή.
Πρωινή τηλεθέαση: Η ανατροπή που συζητήθηκε
Η μεγάλη ιστορία της ημέρας γράφτηκε στις πρωινές εκπομπές. Το «Buongiorno» έκανε την κίνηση-έκπληξη και πέρασε πρώτο, αλλάζοντας τις ισορροπίες της ζώνης και αφήνοντας πίσω του προγράμματα που μέχρι πρότινος είχαν τον πρώτο λόγο. Στη δεύτερη θέση ανέβηκε «Το Πρωινό», επιστρέφοντας δυναμικά στο παιχνίδι, ενώ η «Super Κατερίνα» υποχώρησε στην τρίτη θέση, χάνοντας έδαφος σε μια ζώνη που αποδείχθηκε πιο ρευστή από ποτέ. Αίσθηση προκάλεσε και η πτώση των «Αταίριαστων», που βρέθηκαν πιο πίσω σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, όταν είχαν φτάσει ακόμη και στην κορυφή. Το «Breakfast at Star» κινήθηκε χαμηλότερα, χωρίς να απειλήσει, ενώ το «10 Παντού», το «News Room» και το «Πρωίαν Σε Είδον» έκλεισαν τη ζώνη, μένοντας εκτός μάχης για τις πρώτες θέσεις.
Συνολικά, η πρωινή τηλεθέαση της Τρίτης 20/1 έφερε ανατροπές που δεν πέρασαν απαρατήρητες, με τα πρωινά να αλλάζουν χέρια και τα δεδομένα να ξαναγράφονται. Αν υπάρχει ένας ξεκάθαρος κερδισμένος στο πρωινό μέτωπο, αυτός είναι το MEGA, που κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή με το «Buongiorno», να κρατήσει ισχυρή παρουσία στην early ενημέρωση και να αφήσει αποτύπωμα σε όλο το πρωινό πρόγραμμα.
Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης της Τρίτης 20/1
EARLY MORNING
- Happy Day – Alpha – 15,9% / 13,4%
- Κοινωνία Ώρα MEGA – MEGA – 12,7% / 18,8%
- Ώρα Ελλάδος – OPEN – 12% / 13,3%
- Σήμερα – ΣΚΑΪ – 11,9% / 18,7%
- Πρώτη Εικόνα – ΣΚΑΪ – 8,7% / 15,5%
- Καλημέρα Ελλάδα – ΑΝΤ1 – 4% / 7,1%
- Νωρίς – Νωρίς – ΕΡΤ1 – 3,3% / 2,2%
- Συνδέσεις – ΕΡΤnews – 1,7% / 4,9%
ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ
- Buongiorno – MEGA – 14,4% / 11,4%
- Το Πρωινό – ΑΝΤ1 – 12,1% / 15%
- Super Κατερίνα – Alpha – 10,9% / 10,5%
- Αταίριαστοι – ΣΚΑΪ – 8,5% / 15,6%
- Breakfast at Star – STAR – 8,6% / 5,1%
- 10 Παντού – OPEN – 6,6% / 12,4%
- News Room – ΕΡΤnews – 2,1% / 2,9%
- Πρωίαν Σε Είδον – ΕΡΤ1 – 1,8% / 3%
En