Με εμφανή καταπόνηση αλλά και διάθεση επαγγελματισμού, η Ναταλία Γερμανού εμφανίστηκε κανονικά στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» την Κυριακή 8 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, από τα πρώτα λεπτά έγινε ξεκάθαρο πως η παρουσιάστρια δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση, καθώς τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται έντονα από ημικρανίες.

Στην έναρξη της εκπομπής, η Ναταλία Γερμανού μίλησε ανοιχτά για τη δύσκολη κατάσταση που βιώνει, περιγράφοντας με ειλικρίνεια πώς προσπαθεί να αντεπεξέλθει: «Εγώ έρχομαι με τρεις μέρες ημικρανία σήμερα. Πώς την παλεύω, δεν ξέρω. Είμαι επαγγελματίας… Είμαστε επαγγελματίες και να 'ναι καλά αυτά τα φάρμακα… Εσείς που έχετε ημικρανίες, πείτε μου ότι με νιώθετε αυτή τη στιγμή. Το τι παγωμένη κομπρέσα έχω βάλει στο κεφάλι… Τι άλλο να κάνουμε για τις ημικρανίες;». Τα λόγια της προκάλεσαν άμεση ενσυναίσθηση τόσο στο πάνελ όσο και στο τηλεοπτικό κοινό, καθώς η παρουσιάστρια δεν προσπάθησε να κρύψει την ταλαιπωρία της.

Διαβάστε: Η εξομολόγηση της Ναταλίας Γερμανού: "Δεν μετανιώνω για καμία σχέση μου - Δεν θα άλλαζα τίποτα από όσα έζησα" 

Ναταλία Γερμανού: Η απρόσμενη αποχώρηση από το πλατό

Λίγη ώρα αργότερα, κατά τη διάρκεια διαφημιστικού διαλείμματος, η Ναταλία Γερμανού αποχώρησε προσωρινά από το πλατό. Όταν η εκπομπή επέστρεψε στον αέρα, την απουσία της εξήγησε ο συνεργάτης της, Παναγιώτης Ραφαϊλίδης, λέγοντας: «Επιστρέψαμε, θα μπορούσα να πω ότι είμαστε περισσότεροι κατά ένα άτομο, τελικά αποχώρησε η Ναταλία και ήρθε ο Βλάσσης Κωστούρος. Η Ναταλία παλεύει λίγο με την ημικρανία αλλά σε πολύ λίγο θα είναι πάλι μαζί μας». Η αναφορά αυτή καθησύχασε προσωρινά τους τηλεθεατές, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής της.

"Δεν επέστρεψα για πολύ"

Πράγματι, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε ξανά στο πλατό, ωστόσο η κατάσταση της υγείας της δεν της επέτρεψε να παραμείνει για αρκετή ώρα. Με ειλικρίνεια και εμφανή εξάντληση, δήλωσε: «Δεν επέστρεψα για πολύ. Ζητώ πραγματικά συγγνώμη, είμαι πάρα πολύ χάλια, αλλά έπρεπε να είμαι εδώ».