Βραδινή τηλεθέαση: Μια νύχτα με νικητές και χαμένους - Η μάχη που κράτησε μέχρι αργά (Βίντεο)
Δείτε αναλυτικά
Η βραδινή τηλεθέαση της Τρίτης έφερε σκληρό ανταγωνισμό στην prime time και τη late night ζώνη, με ανατροπές και νέα δεδομένα στη μάχη των καναλιών
Η βραδινή ζώνη της Τρίτης εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα τηλεοπτικά πεδία της ημέρας. Με τη μυθοπλασία, τα τηλεπαιχνίδια και τα reality να συγκρούονται στην τηλεθέαση για την προσοχή του κοινού, η prime time έδειξε από νωρίς ότι η μάχη θα είναι σκληρή. Κάποια προγράμματα κράτησαν γερά τη θέση τους, άλλα βρέθηκαν υπό πίεση, ενώ δεν έλειψαν και οι μικρές ανατροπές που άλλαξαν τις ισορροπίες. Η εικόνα της νύχτας απέδειξε για ακόμη μία φορά ότι η συγκεκριμένη ζώνη παραμένει η πιο κρίσιμη για τα κανάλια, καθώς εκεί κρίνεται σε μεγάλο βαθμό το συνολικό τηλεοπτικό παιχνίδι.
Βραδινή τηλεθέαση: Δράμα, ρυθμός και σφιχτός ανταγωνισμός
Η prime time ξεκίνησε με έντονο ενδιαφέρον, καθώς η μυθοπλασία συνέχισε να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μάχη της τηλεθέασης. Η σειρά «Να μ' αγαπάς» κράτησε το προβάδισμα της ζώνης, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της και δείχνοντας ότι το κοινό παραμένει πιστό στην ιστορία και στους χαρακτήρες της. Δίπλα της, ο «Άγιος Έρωτας» συνέχισε να κινείται σε υψηλά επίπεδα, διατηρώντας ισχυρή παρουσία στη ζώνη της μυθοπλασίας. Την ίδια ώρα, το «MasterChef» στο Star παρέμεινε σταθερός παίκτης της βραδιάς, κρατώντας το δικό του κοινό.
Στον ΑΝΤ1, το «Ράδιο Αρβύλα» συνέχισε τη μάχη του στην prime time, αν και η ένταση του ανταγωνισμού ήταν εμφανής. Αντίστοιχα, η σειρά «Grand Hotel» έδειξε σημάδια ενίσχυσης, κερδίζοντας μέρος του κοινού που αναζητά δραματική μυθοπλασία. Στο Mega, οι σειρές «Μια Νύχτα Μόνο» και «Έχω παιδιά» συνέχισαν την πορεία τους στη βραδινή ζώνη, ενώ το «Survivor» στον ΣΚΑΪ προσπάθησε να κρατήσει τη δυναμική του μέσα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον.
Όταν η μάχη μεταφέρεται μετά τα μεσάνυχτα
Όταν η βραδιά προχώρησε προς τη late night ζώνη, το σκηνικό άλλαξε. Το «The 2Night Show» κατάφερε να ανεβάσει ρυθμό και να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού, καταγράφοντας μια ισχυρή παρουσία στη μεταμεσονύχτια τηλεόραση. Το «Porto Leone» στον Alpha συνέχισε να αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά της ζώνης, ενώ η σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο Mega διατήρησε τη δική της παρουσία, κρατώντας το ενδιαφέρον των τηλεθεατών που παραμένουν μπροστά στις οθόνες αργά το βράδυ. Την ίδια ώρα, η ξένη ταινία του Star κινήθηκε ανταγωνιστικά, ενώ ο «Σκαραβαίος» στον Alpha και η «Μεγάλη Εικόνα» στο Mega συνέχισαν τη δική τους πορεία στη late night τηλεόραση. Το «Παιδί» της ΕΡΤ1 παρέμεινε στη ζώνη με σταθερή παρουσία.
Ο νικητής της βραδιάς
Αν δει κανείς συνολικά την εικόνα της βραδινής τηλεθέασης, ο Alpha φαίνεται να κρατά το πιο ισχυρό χαρτί της βραδιάς. Το κανάλι κατάφερε να διατηρήσει ισχυρή παρουσία στην prime time με τη μυθοπλασία του, ενώ συνέχισε να έχει δυναμικό αποτύπωμα και στη late night ζώνη. Η συνδυαστική δύναμη των σειρών του και η σταθερή παρουσία τους στη βραδινή τηλεόραση δημιούργησαν μια αλυσίδα προγραμμάτων που κράτησε το κοινό στο κανάλι για πολλές ώρες. Έτσι, στη μάχη της βραδινής τηλεθέασης της Τρίτης, ο Alpha φαίνεται να βγαίνει μπροστά, επιβεβαιώνοντας ότι η μυθοπλασία του παραμένει ένα από τα πιο ισχυρά όπλα του στο τηλεοπτικό παιχνίδι.
Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης για την Τρίτη 10/3
PRIME TIME
- Να μ' αγαπάς – Alpha – 16,6% / 21,0%
- MasterChef – Star – 14,2% / 10%
- Άγιος Έρωτας – Alpha – 14,2% / 17,4%
- Ράδιο Αρβύλα – ANT1 – 12,8% / 15,7%
- Μια Νύχτα Μόνο – MEGA – 9,6% / 13,5%
- Grand Hotel – ANT1 – 9,2% / 14,1%
- Survivor – ΣΚΑΪ – 8,9% / 10,4%
- Έχω παιδιά – MEGA – 7,3% / 6,6%
- Γιατί ρε πατέρα; – ANT1 – 6,1% / 6,1%
- Ο πιο αδύναμος κρίκος – OPEN – 4,1% / 3,0%
- Real View – OPEN – 2,5% / 2,2%
- Από Ήλιο σε Ήλιο – ΕΡΤ1 – 2,1% / 3,4%
- Αποδέλτιωση – ΕΡΤ3 – 0,2% / 0,7%
LATE NIGHT
- The 2Night Show – ANT1 – 14% / 12,3%
- Porto Leone – Alpha – 9,9% / 12,6%
- Ξένη ταινία «The Nice Guys» – Star – 9,3% / 8,1%
- Η Γη της Ελιάς – MEGA – 8,4% / 15,2%
- Ο Σκαραβαίος (E) – Alpha – 5,8% / 7,5%
- Μεγάλη Εικόνα – MEGA – 5,7% / 9,2%
- Status Quo – OPEN – 3,6% / 7,6%
- Το Παιδί – ΕΡΤ1 – 3,2% / 3%
En