Η ελληνική τηλεόραση ανεβάζει ρυθμούς και βάζει στο επίκεντρο αυτό που έχουμε όλοι ανάγκη: το αυθεντικό, αβίαστο γέλιο. Σε μια εποχή γεμάτη ένταση και απαιτήσεις, η ψυχαγωγία επιστρέφει δυναμικά μέσα από παραστάσεις που δεν φοβούνται να σατιρίσουν την καθημερινότητα και να προσφέρουν στιγμές χαλάρωσης. Το MEGA επενδύει για ακόμη μία φορά στην κωμωδία, φέρνοντας στο προσκήνιο ένα πρόγραμμα που υπόσχεται να γίνει η πιο ευχάριστη συνήθεια του Σαββατόβραδου. Με οδηγό το χαρακτηριστικό του χιούμορ, ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει με το «Markos by Night» και βάζει στόχο να… ανατινάξει τη μιζέρια. Η σκηνή μετατρέπεται σε πεδίο ξεκαρδιστικών «αποστολών», όπου η σάτιρα, η υπερβολή και οι ανατροπές συνθέτουν ένα απολαυστικό αποτέλεσμα που απευθύνεται σε όλους.

«Markos by Night»: Η πιο «επικίνδυνη» αποστολή είναι να μη γελάσεις

Το Σάββατο 28 Μαρτίου στις 22:00, το MEGA παρουσιάζει τη σπαρταριστή παράσταση «Πράκτωρ 00Λεφτά», μια ξεχωριστή επιθεώρηση που αφήνει στην άκρη τα κλισέ των κατασκοπικών ιστοριών και δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στο χιούμορ. Ξεχάστε πράκτορες τύπου James Bond και εντυπωσιακά gadgets — εδώ, το μοναδικό «όπλο» είναι η αστείρευτη διάθεση για γέλιο.

Ο Μάρκος Σεφερλής ανεβαίνει ξανά στη σκηνή του Δελφινάριου, ενσαρκώνοντας έναν ατζαμή αλλά καλοπροαίρετο «Πράκτωρ 00Λεφτά», που καλείται να φέρει εις πέρας μια αποστολή χωρίς τα απαραίτητα μέσα. Το αποτέλεσμα; Μια αλυσίδα από απίθανες γκάφες, παρεξηγήσεις και ξεκαρδιστικές καταστάσεις που διαδέχονται η μία την άλλη.

Με ρυθμό, ευρηματικότητα και το γνώριμο στυλ του, το «Markos by Night» υπόσχεται μια βραδιά γεμάτη γέλιο, αποδεικνύοντας πως, τελικά, η καλύτερη «απόδραση» από την καθημερινότητα είναι η καλή παρέα και το χιούμορ.

praktor_00lefta_07
praktor_00lefta_06
praktor_00lefta_05
praktor_00lefta_04
praktor_00lefta_02
praktor_00lefta_03