Την 1η Ιουλίου ολοκληρώνεται στον ΑΝΤ1 το «Grand Hotel», ρίχνοντας αυλαία έπειτα από δύο τηλεοπτικές χρονιές. Το τελευταίο επεισόδιο, όμως, δεν θα κλείσει απλώς τις εκκρεμότητες των ηρώων, αλλά θα φέρει ένα σοκαριστικό τέλος για την Κυβέλη, η οποία θα βρεθεί νεκρή στο δωμάτιό της. Σύμφωνα με το «TiVi Σίριαλ», η Κυβέλη παίρνει χάπια και αυτοκτονεί, μετά την ομολογία του Ρήγα για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει. Ο κλοιός γύρω του έχει ήδη σφίξει, καθώς τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει ο Χρόνης δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Ο Άρης και ο Πέτρος τον παρακολουθούν στενά, φοβούμενοι πως μπορεί να εξαφανιστεί πριν κινηθεί η αστυνομία.

Grand Hotel: Ο Ρήγας προδίδει τη Σοφία

«Αυτήν τη φορά είμαστε πολύ κοντά. Δεν πρέπει να κάνουμε το παραμικρό λάθος», λέει ο Πέτρος, την ώρα που οι εξελίξεις τρέχουν. Ο Ρήγας οδηγείται στη φυλακή και, προσπαθώντας να σώσει τον εαυτό του, αποκαλύπτει στον Χρόνη πως ήταν αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία της βαρόνης, δείχνοντας τη Σοφία ως τη γυναίκα που τη σκότωσε. «Λίγο αργά αποφασίσατε να μιλήσετε. Θα καταθέσετε όσα μας λέτε;», τον ρωτά ο Κομνηνός, με τον Ρήγα να συναινεί, ελπίζοντας σε ευνοϊκότερη μεταχείριση.

Διαβάστε: Grand Hotel: Ο Βλάσης μπαίνει ανάμεσα σε Ιορδάνη και Φρίντα και η ζήλια φέρνει νέα ένταση (Βίντεο)

Η Κυβέλη λυγίζει μετά την προδοσία

Η Κυβέλη, χωρίς να γνωρίζει αρχικά πως ο Ρήγας ετοιμάζεται να καταθέσει εναντίον της κόρης της, προσπαθεί να του βρει δικηγόρο. Όταν όμως μαθαίνει από τον Σαλαμπάση τι σκοπεύει να κάνει, καταρρέει. Στην τελευταία τους συνομιλία από το κρατητήριο, οι μάσκες πέφτουν. «Πώς τόλμησες να κάνεις κάτι τέτοιο και να στείλεις το παιδί μου στο απόσπασμα;», τον ρωτά. «Ή εκείνη, ή εγώ», της απαντά ψυχρά ο Ρήγας, πριν της ομολογήσει τις δολοφονίες του Χατζημήτρου, της Μελίνας, των προσφύγων, του Γαζή και πολλών ακόμη.

Το τέλος της Κυβέλης και του Ρήγα

Η Κυβέλη βλέπει τη ζωή της να διαλύεται. Φοράει το πιο όμορφο φόρεμά της, περιποιείται τον εαυτό της, παίρνει χάπια και ξαπλώνει στο κρεβάτι της, όπου τη βρίσκουν νεκρή τα παιδιά της. Η εικόνα της σκορπά θρήνο, καθώς η γυναίκα που καθόριζε τη ζωή όλων φεύγει αφήνοντας πίσω της τεράστιο κενό. Ο Ρήγας καταρρέει όταν μαθαίνει τον θάνατό της, όμως και το δικό του τέλος δεν αργεί. Καταδικάζεται στην εσχάτη των ποινών για τα εγκλήματά του και οδηγείται ενώπιον του εκτελεστικού αποσπάσματος, κλείνοντας με τραγικό τρόπο το φινάλε του «Grand Hotel».