Με νέα σύνθεση επέστρεψε το «10 Παντού» στην πρωινή ζώνη του OPEN, καθώς ο Νίκος Στραβελάκης υποδέχθηκε δίπλα του την Κατερίνα Παπακωστοπούλου στην πρεμιέρα της Δευτέρας 24 Αυγούστου. Η δημοσιογράφος παίρνει τη θέση της Μίνας Καραμήτρου στο πλευρό του παρουσιαστή και η πρώτη τους κοινή τηλεοπτική εμφάνιση ξεκίνησε σε ιδιαίτερα χαλαρό κλίμα, με ένα πείραγμα γύρω από την πιο… πρόωρη ευχή του Αυγούστου. Λίγο πριν από τις 10 το πρωί, ο Νίκος Στραβελάκης έθεσε από την αρχή τους «όρους» της νέας τους συνεργασίας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Λοιπόν, θα κάνουμε μια συμφωνία. Αν θέλεις να είμαστε φίλοι, μη μου πεις “καλό χειμώνα” από τις 24 Αυγούστου».

"10 Παντού": "Καλώς σας βρήκα στην πρωινή ζώνη του OPEN"

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου μπήκε αμέσως στο κλίμα του πειράγματος και απάντησε: «Καλημέρα σας! Α ξεκινήσαμε με τα δύσκολα… Δεν λέω "καλό χειμώνα", είμαι ήδη αρκετά μαυρισμένη και δεν θέλω ακόμα χειμώνες». Στη συνέχεια, η ίδια αναφέρθηκε με χαμόγελο στη νέα τηλεοπτική της θέση και στην επιστροφή της σε πρωινό πρόγραμμα: «Καλημέρα! Λέω καλημέρα φέτος, καλώς σας βρήκα στην πρωινή ζώνη του OPEN. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που πλέον θα ξαναγίνω μια πρωινή παρουσιάστρια».

Ο Νίκος Στραβελάκης την καλωσόρισε και επίσημα στη νέα ομάδα, απαντώντας: «Και εμείς είμαστε πολύ χαρούμενοι που σε έχουμε στη δική μας πρωινή παρέα. Καλημέρα, καλή σεζόν, καλή εβδομάδα… όχι καλό χειμώνα». Έτσι, το «10 παντού» ξεκίνησε τη νέα τηλεοπτική του σεζόν στο OPEN με ανανεωμένο δίδυμο στην παρουσίαση και εμφανή διάθεση για χιούμορ από την πρώτη κιόλας εκπομπή.