Σημαντική χρηματοδότηση εξασφάλισε ο Alpha για τη δραματική σειρά «Ο Τιμωρός», μετά την ολοκλήρωση του σχετικού ελέγχου από το ΕΚΚΟΜΕΔ. Το ποσό που καταβλήθηκε ανέρχεται σε 1.872.000 ευρώ και αφορά τη σειρά που προβλήθηκε τη σεζόν 2023-2024. Για τα συνολικά 90 επεισόδια, οι επιλέξιμες δαπάνες είχαν υπολογιστεί στα 4.680.000 ευρώ, ενώ την εκτέλεση παραγωγής είχε αναλάβει η Ι.Κ. Καραγιάννης.

"Ο Τιμωρός": Η ιστορία του Μάρκου και η μεγάλη προδοσία

Στον «Τιμωρό», ο Μάρκος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ακραία ανατροπή στη ζωή του, όταν προδίδεται από ανθρώπους που εμπιστευόταν, με βασικά πρόσωπα τον Λεωνίδα και τον Αλέξη. Στα νεανικά του χρόνια είχε όλα όσα επιθυμούσε, όμως μια άδικη κατηγορία και μια μεγάλη συνωμοσία τού στερούν την ελευθερία, τον έρωτα της ζωής του, την Έλλη, αλλά και τον πατέρα του. Η ζωή του αλλάζει οριστικά και ο ίδιος περνά χρόνια στη φυλακή. Ύστερα από 20 χρόνια, επιστρέφει με νέα ταυτότητα και με έναν ξεκάθαρο στόχο: να αποδώσει δικαιοσύνη και να εκδικηθεί όσους τον κατέστρεψαν.

Η επιστροφή, οι αποκαλύψεις και ο φόβος των ενόχων

Καθώς η ιστορία προχωρά, ο Μάρκος αρχίζει σταδιακά να αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα και το πρόσωπό του στους ενόχους. Οι κινήσεις του προκαλούν πανικό και φόβο στον Λεωνίδα και τον Αλέξη, οι οποίοι συνειδητοποιούν ότι το παρελθόν επιστρέφει για να τους βρει. Την ίδια στιγμή, η Έλλη προσπαθεί να βρει τις δικές της ισορροπίες ανάμεσα σε όσα έζησε στο παρελθόν και στη ζωή που έχει διαμορφώσει στο παρόν.

Το φινάλε και το τίμημα των πράξεων

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς, 89 και 90, οι εξελίξεις φτάνουν στην κορύφωσή τους. Ο Αλέξης αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τα λάθη του κάτω από την πίεση του Φίλιππου, ενώ και οι υπόλοιποι χαρακτήρες οδηγούνται σε οριακές καταστάσεις. Ο Πέτρος και η Ναταλία, μεταξύ άλλων, φτάνουν στα άκρα και καλούνται να πληρώσουν το τίμημα των πράξεών τους, καθώς οι ανοιχτοί λογαριασμοί της ιστορίας κλείνουν με ένταση.