Ζήνα Κουτσελίνη: Μετράει αντίστροφα για την πρεμιέρα στο STAR - Δείτε το τρέιλερ της νέας εκπομπής
Όλες οι λεπτομέρειες
Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες της Ζήνας Κουτσελίνη, για την έναρξη της νέας της εκπομπής στο STAR
Με μια σημαντική και μεγάλη αλλαγή αναμένεται να ξεκινήσει επίσημα η νέα τηλεοπτική σεζόν για το STAR και αυτό γιατί η Ζήνα Κουτσελίνη μετακομίζει από την μεσημεριανή ζώνη, στο πρωινό πρόγραμμα του σταθμού. Πιο συγκεκριμένα, μετά από 11 χρόνια παρουσίας με τις «Αλήθειες με τη Ζήνα», η παρουσιάστρια αναλαμβάνει τη νέα εκπομπή «Πρώτος Καφές με τη Ζήνα».
Διάβαστε: "ΠΟΠ Μαγειρικη": Επιστρέφει ο Ανδρέας Λαγός στην ΕΡΤ1 - Αυτή είναι η ημερομηνία της πρεμιέρας
Ζήνα Κουτσελίνη: Η πρεμιέρα της νέας της εκπομπής
Πρόκειται για μια εκπομπή που θα συνδυάζει ενημέρωση, κοινωνικά θέματα, ψυχαγωγία και χρηστική πληροφορία και αναμένεται με ιδιαίτερη ανυπομονησία από τους τηλεθεατές. Στο πλαίσιο αυτό, η πρεμιέρα για την εκπομπή «Πρώτος Καφές με τη Ζήνα» έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα 21/9 στις 09:30. Μαζί της θα βρίσκεται μια δυνατή ομάδα συνεργατών, με τους οποίους η Ζήνα Κουτσελίνη θα ανοίγει καθημερινά μια μεγάλη κουβέντα για όλα τα θέματα που συμβαίνουν γύρω μας.
Μάλιστα, το τρέιλερ της εκπομπής μας έχει χαρίσει τα πρώτα δείγματα, σε ότι αφορά το ύφος της εκπομπής, με τη Ζήνα Κουτσελίνη, να παρουσιάζει μια νέα τηλεοπτική πρόταση. «Κάθε μέρα φέρνει κάτι νέο και θέλεις να το ξέρεις. Ξεκινάμε όσα τρέχουν και είναι είδηση. Ξεκινάμε παρέα που τα μοιράζεται όλα. Όσα αξίζουν κι είναι έμπνευση. Όσα έχουν μια γεμάτη γεύση ζωής. Ο χάρτης κάθε νέας μέρας τα χωράει όλα. Μας χωράει όλους», λέει χαρακτηριστικά στο τρέιλερ.
Ποιοι θα πλαισιώνουν τη Ζήνα Κουτσελίνη
Σε ότι αφορά την ομάδα που θα απαρτίζει στο πλατό της εκπομπής την έμπειρη παρουσιάστρια, το τηλεοπτικό κοινό τους γνωρίζει καλά. Στην εκπομπή «Πρώτος Καφές με τη Ζήνα» θα βρίσκονται ο Αλέξανδρος Καλαφάτης, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, ο Ανδρέας Ζωίτσας, η Μελίνα Κάππη και η Λιλή Πυράκη, ενώ τη στήλη της μαγειρικής αναλαμβάνει ο Χρήστος Μοίρας.
En