Συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Οικονόμου στο «Χαμογέλα και Πάλι», που προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του MEGA. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον τηλεοπτικό του παρτενέρ, Γιάννη Ποτταρά, αλλά και για το «Καλημέρα Ελλάδα», που παρουσιάζουν, οι Βασίλης Χιώτης και Άκης Παυλόπουλος.

Διαβάστε: Ανδρέας Μικρούτσικος: "Δεν θα βάλω πετρέλαιο γιατί δεν έχω αυτά τα λεφτά"

Τί είπε ο Δημήτρης Οικονόμου για τον Γιάννη Πιτταρά

Αρχικά ο Δημήτρης Οικονόμου αναφέρθηκε στον Γιάννη Πιτταρά, που παρουσιάζουν μαζί την εκπομπή, «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ. «Με τον Γιάννη Πιτταρά μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον τώρα. Μαθαίνουμε τα πατήματα μας, γιατί πάντα τα δίδυμα θέλουν έναν χρόνο προσαρμογής. Να μάθεις τα χούγια του άλλου, να μάθεις τις ατάκες, να μάθεις το τρόπο που σκέφτεται γιατί αυτό πρέπει να συντονιστεί κάπως», είπε σχετικά.

Παράλληλα σημείωσε πως: «Αν γίνεται. Δεν γίνεται πάντα, δεν είναι εύκολο, αλλά αυτό θέλει χρόνο για να το δουλέψουμε. Θέλουμε χρόνο και εμείς, με τον Γιάννη, παρά το γεγονός ότι γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια από το ρεπορτάζ».

"Η καλή τύχη του άλλου, είναι κακή για εσένα"

Στη συνέχεια ο Δημήτρης Οικονόμου προχώρησε στην παραδοχή, ότι δεν θα μπορούσε να ευχηθεί καλή τύχη στη νέα προσπάθεια των Βασίλη Χιώτη και ‘Ακη Παυλόπουλου. «Δεν μπορώ να ευχηθώ καλή τύχη στα παιδιά, μην είμαστε υποκριτές. Γιατί η καλή τύχη του άλλου είναι κακή τύχη για σένα. Επομένως δεν μπορείς να το ευχηθείς αυτό», σχολίασε ο δημοσιογράφος.  

Κλείνοντας, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Άκη Παυλόπουλο. «Τον αγαπώ τον Άκη, είμαστε φίλοι και παραμένουμε πάντα. Αυτό δεν θα αλλάξει επειδή αλλάξαμε επαγγελματική στέγη. Σε ένα μεγάλο μαγαζί είναι, ο ΑΝΤ1 κάνει πρωταθλητισμό και από κει και πέρα θα δείξει η πορεία μας», είπε ο Δημήτρης Οικονόμου.

Δείτε το βίντεο: