Το πλάνο του για το Mega συνεχίζει να ακολουθεί ο εκδότης των «Αττικών Εκδόσεων», Θεοχάρης Φιλιππόπουλος, έχοντας ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας τόσο με τις τράπεζες όσο και με τον Δημήτρη Μάρη της 24Media.

Προ ημερών, μάλιστα, επισκέφθηκε τη Μεσογείων και είχε συνάντηση με διευθυντικά στελέχη, χωρίς να γίνει κάτι γνωστό από το περιεχόμενο της συζήτησης. Κομβικό σημείο για εκείνον είναι αν το κανάλι θα καταφέρει να πάρει άδεια στη νέα διαδικασία, γιατί χωρίς αυτή κάθε άλλη προσπάθεια σωτηρίας δεν έχει κανένα νόημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες έχει αρχίσει να απομακρύνεται η λύση Φιλιππόπουλου. Και αυτό γιατί, εκτός από τον ισχυρό άνδρα του ΔΟΛ, Σταύρο Ψυχάρη, που έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αποστάσεις άρχισε να κρατά και το «στρατόπεδο» Βαρδινογιάννη, που σε πρώτη φάση είχε δείξει ότι ενθαρρύνει την είσοδο νέων επενδυτών στο Μεγάλο Κανάλι. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, τις προηγούμενες μέρες υπήρξε συνάντηση υψηλόβαθμου κυβερνητικού στελέχους με άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης του Γιάννη Βαρδινογιάννη (Τζίγγερ).

Σε ό,τι αφορά την Ολγα Τρέμη, η οποία έκανε ένα ταξίδι μέχρι την Πάρο για να χαλαρώσει, φαίνεται αποφασισμένη, ανεξάρτητα από τις εξελίξεις, να απομακρυνθεί από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Κι αυτό το έδειξε με την επιλογή της να απουσιάσει αυτή την κρίσιμη για το Mega εβδομάδα, κάνοντας χρήση μέρους της κανονικής της άδειας.