ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΩΡΟΕΠΙΤΑΓΗΣ

1. Η δωροεπιταγή αξίας 5€ ισχύει για αγορές 25€ και άνω με την κάρτα Club ΚΡΗΤΙΚΟΣ σε όλα τα καταστήματα ΚΡΗΤΙΚΟΣ Super Market, ΚΡΗΤΙΚΟΣ Top Market & ΚΡΗΤΙΚΟΣ Express Market.
2. Η δωροεπιταγή εξαργυρώνεται μόνο με αγορές λιανικής άνω των 25€ και δεν ισχύει για αγορές με τιμολόγιο. Η δωροεπιταγή δεν ανταλλάσσεται με χρήματα, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή της με οιοδήποτε άλλο αντάλλαγμα, πλην της αγοράς προϊόντων λιανικής άνω των 25€.
3. Κάθε αναγνώστης-πελάτης έχει δικαίωμα να εξαργυρώσει έως τρεις μοναδικές δωροεπιταγές αξίας 5€ την εβδομάδα και μέχρι μία ανά συναλλαγή.
4. Κάθε δωροεπιταγή είναι μοναδική, ελέγχεται από το σύστημα ταμειακών μηχανών των καταστημάτων «Κρητικός» για την εγκυρότητάς της, αναγράφει διάρκεια ισχύος και μετά την πάροδο της είναι άκυρη.
5. Οι πόντοι στην κάρτα Club υπολογίζονται στο τελικό σύνολο της απόδειξης του πελάτη όπως προκύψει μετά την αφαίρεση όλων των εκπτώσεων και της δωροεπιταγής.
6. Η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε. και η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε ουδεμία ευθύνη φέρουν για οποιοδήποτε πραγματικό, νομικό ή άλλης φύσεως ελάττωμα τυχόν παρουσιάσει η παρούσα προσφορά. Δεν φέρουν επίσης καμία ευθύνη σχετική με καθυστερήσεις, αλλαγές, ακυρώσεις, ματαιώσεις, αδυναμία αξιοποίησης της παρούσας προσφοράς εξαιτίας τοπικών αργιών και εορτών ή άλλων συνθηκών που εμποδίζουν την χρήση της δωροεπιταγής και οι οποίες δεν αποδίδονται σε δόλο ή βαριά αμέλεια της, καθώς και λόγω συνδρομής περιστάσεων ανωτέρας βίας. Επίσης, ουδεμία ευθύνη φέρουν σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής της δωροεπιταγής.
7. Η ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε και η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ δικαιούνται να τροποποιήσουν οποτεδήποτε τους παρόντες όρους (συμπεριλαμβανομένης και της ακύρωσης της ενέργειας εξ’οιουδήποτε λόγου και αιτίας) ενημερώνοντας το κοινό σχετικά μέσω των διαδικτυακών τόπων www.parapolitika.gr και www.kritikos-sm.gr με ημερομηνία τροποποίησης την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης. Οι παρόντες όροι διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Κάθε διαφορά σχετικά με την παρούσα προσφορά, που ενδέχεται να προκύψει στο μέλλον, υποβάλλεται στην αποκλειστική αρμοδιότητα των Δικαστηρίων των Αθηνών.
8. Η χρήση του κουπονιού προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων όρων.