Ο γνωστός δημοσιογράφος στην στήλη του στα σημερινά ΝΕΑ επισημαίνει μεταξύ άλλων : «Τα μέσα ενημέρωσης και κυρίως οι εφημερίδες δεν είναι απλώς ένας τίτλος, ένα όνομα σε μία μαρκίζα. Είναι πάνω απ΄ όλα οι άνθρωποι που τις στελεχώνουν.. Χωρίς αυτούς η κάποιους από αυτούς μια εφημερίδα όσο βαρύ και να είναι το όνομα της , δεν είναι παρά ένα «αδειανό πουκάμισο».

Ο Γιώργος Παπαχρήστος αναφέρεται στην πορεία του συγκροτήματος αναφέροντας-με αιχμηρό τρόπο- πως «Και Σαμαρα στηρίξαμε με πάθος και Τσίπρα χειροκροτήσαμε μανιωδώς-πώς να ξεχάσω ότι σχεδόν πανηγυρίσαμε την εκλογή του; Μέχρι και το χρώμα του λογότυπου της εφημερίδας αλλάξαμε για πρώτη φορά στα χρονικά-το κάναμε κόκκινο της φωτιάς. Τέτοια χαρά»

Αξιοσημείωτος είναι ο τρόπος που κλείνει το άρθρο του : « Και τώρα που φτάσαμε στο τέλος και επειδή πολλοί με ρωτούν από χθες τι θα κάνω σημειώνω απλώς ότι είναι μακρύς ο δρόμος που έχει ανοίξει. Χθες οι τράπεζες αγνοώντας παντελώς την υπόθεση Μουλόπουλου κατέθεσαν αίτηση πτώχευσης εν λειτουργία του ΔΟΛ και είναι έτοιμες να αναθέσουν στην εταιρία Γκραντ Θορτον τη διεκπεραίωση της όλης διαδικασίας. Οπότε οψόμεθα των εξελίξεων».