ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ σε DVD
H Πέππα το Γουρουνάκι
Ο 2ος ΚΥΚΛΟΣ

MH XAΣΕΤΕ ΤΟ ΝΕΟ DVD ME 5 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ
Η Πέππα διασκεδάζει με την οικογένεια και τους φίλους της, πηγαίνει στο σχολείο και μαθαίνει πράγματα. Της αρέσει το μπαλέτο, οι μεταμφιέσεις και οι νερόλακκοι. Θυμώνει με τον μικρότερο αδερφό της Τζορτζ, μαλώνει τους φίλους αλλά στο τέλος είναι πάντα αγαπημένοι και ένα μικρό μάθημα έχει βγει μέσα από τους καβγάδες και τις περιπέτειες. Η οικογένεια της Πέππα λειτουργεί πάντοτε συλλογικά. Όλα τελειώνουν χαρούμενα με δυνατά ρουθουνίσματα και γέλια.

Η Πέππα το Γουρουνάκι είναι η πολυβραβευμένη παιδική σειρά της Entertainment One (Βραβεία: BAFTA Children’s Award 2005 Best Pre-School Animation / AIAFF Best TV Production 2005 / British Animation Award Nominated for best pre-school), που προβάλλεται από το 2004 και στην Ελλάδα από το 2012. Μέσα στα χρόνια προβολής της η σειρά έχει αγαπηθεί πολύ από τα παιδιά της προσχολικής ηλικίας.


ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΒΙΒΛΙΩΝ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΚΑΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ!
ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

Αποκτήστε τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς του κόσμου σε υπερπολυτελείς συλλεκτικές εκδόσεις, όπως ακριβώς κυκλοφορούν στα βιβλιοπωλεία!

Μη χάσετε το νέο βιβλίο της σειράς:
ΛΕΩΝ ΤΟΛΣΤΟΪ
Ο ΠΟΛΙΚΟΥΣΚΑ

Η αριστουργηματική αυτή νουβέλα του Λέοντος Τολστόι είναι αντιπροσωπευτική της μεγαλοφυΐας του σπουδαίου συγγραφέα. Η ψυχική ανατομία του Τολστόι, με αφηγήσεις και διαλόγους γεμάτους ζωντάνια και δύναμη, περνάει μέσα από τη λαχτάρα και την οδύνη, την ανιδιοτέλεια και την απληστία, το κωμικό και το τραγικό στοχεύοντας σταθερά στις πραγματικές αξίες της ζωής.

«Πολύ βαριά κουβέντα ξεστόμισες χτες. Με δαύτην ήταν σαν να μου έμπηξες δίκοπο μαχαίρι την καρδιά. Ο πατέρας σου, πεθαίνοντας, σε παρέδωσε στα χέρια μου και εγώ δεν σε ξεχώρισα από παιδί μου. Αν σου έφταιξα σε τίποτα, άνθρωποι είμαστε. Αμαρτάνουμε δίχως να το θέλουμε, χωρίς να το καταλάβουμε. Καλά δεν λέω, χριστιανοί;»