Η «Ελευθερία του Τύπου» κυκλοφορεί κάθε Παρασκευή και κάθε Σάββατο με μοναδικές προσφορές για τους αναγνώστες της:

ΒΙΒΛΙΟ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ «ΦΟΙΤΗΤΙΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ»

Της Βίκυς Σμυρλή.

Tην πρώτη φορά που θα βρεθείς μόνος, φοιτητής σε άλλη πόλη ή σε άλλη χώρα, μακριά από τη "θαλπωρή" της οικογένειας, αντιμέτωπος με το ερώτημα "και τώρα τι τρώμε;", σκέψου μια τρελή ιδέα, πέρα από τα φαστ φουντ και τα σουβλατζίδικα: να μαγειρέψεις μόνος σου!

Μην πανικοβάλλεσαι.
Τα πλεονεκτήματα -πέρα από τα γνωστά: υγιεινό, φρέσκο, σπιτικό φαγητό και άλλα παρόμοια- είναι πολύ ισχυρά.
Μαγειρεύοντας εξοικονομείς χρήματα αποκτάς ζηλευτή αυτονομία και δημιουργείς απολαυστικά πιάτα.

Ξεφυλλίζοντας το βιβλίο θα μάθεις τα μυστικά της κουζίνας και θα μπορέσεις -με αγνά υλικά, λίγα σκεύη, φαντασία και μεράκι- σε ελάχιστο χρόνο και με ελάχιστο κόπο να γίνεις από Φοιτητής στην κουζίνα δημιουργός απολαύσεων.


ΒΙΒΛΙΑ BELL
ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ BEST SELLERS ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΓΟΥΣΤΑ.

Μια σειρά εξαιρετικών BEST SELLERS των εκδόσεων BELL για να επιλέξετε. Βιβλία Θρίλερ, Τρόμου, Μυστηρίου, Αστυνομικά, Ρομαντικά, Περιπέτειες και Ερωτικά μυθιστορήματα.
Διεθνείς επιτυχίες με την υπογραφή κορυφαίων συγγραφέων.

ΒΙΒΛΙΑ ΧΡΥΣΑ ARLEKIN.
ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ!

Μια σειρά βιβλίων για να επιλέξετε με ιστορίες που θα σας ταξιδέψουν. Σελίδες γεμάτες με κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, δύναμη και πλούτο.
Μια απολαυστική αναγνωστική εμπειρία.

«Ο ΜΙΚΡΟΣ ΗΡΩΣ»
TO ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΠΟΧΗΣ
Αποκτήστε τους συλλεκτικούς τόμους του πιο αγαπημένου ελληνικού περιοδικού εποχής ! Το θρυλικό παιδί-φάντασμα, ο Μικρός Ήρωας Γιώργος Θαλάσσης, και οι βασικοί σύντροφοι του στις περιπέτειες, η Κατερίνα και ο πεινασμένος Σπίθας είναι οι ήρωες μιας αντιστασιακής παρέας 13χρονων Ελληνόπουλων στην περίοδο της Κατοχής.

Σπάνια ένα περιοδικό έχει σημαδέψει τόσο πολύ τις ψυχές και τις καρδιές των αναγνωστών του, όσο ο "Μικρός Ήρως".
Το ανάγνωσμα αποτελεί την τελευταία έκδοση του «ΜΙΚΡΟΥ ΗΡΩΑ» που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2013. Πρόκειται για συλλεκτικούς τόμους των 5 τευχών, πιστή ανατύπωση της αρχικής έκδοσης του 1953, πάντα σε σενάριο Στέλιου Ανεμοδουρά (1917-2000) και εικονογράφηση Βύρωνα Απτόσογλου (1921-1990).
Μαζί και δυο από τις καλύτερες ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές παιδικές σειρές σε DVD:

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ σε DVD
«ΝΤΟΡΑ- Η ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ»

ΤΟ 8Ο ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ DVD ΤΟΥ SEASON no 8 ME ΔΥΟ ΝΕΑ, ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΑ, ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ!


Η άκρως επιτυχημένη παιδική σειρά που μετράει πάνω από 10 χρόνια παρουσίας σε όλο τον κόσμο είναι εδώ! Δημιουργώντας διαρκώς νέο, πλούσιο περιεχόμενο, η Nickelodeon δεν σταματά να επενδύει στην αγαπημένη ηρωίδα! Κάθε επεισόδιο έχει εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό χαρακτήρα για αγόρια και κορίτσια. Η Ντόρα διασκεδάζει τα παιδιά μέσα από τις ιστορίες της μαθαίνοντάς τα να εξερευνούν και να επικοινωνούν.

Η αγαπημένη φίλη όλων εξερευνά τον κόσμο γύρω της, παρέα με τον καλύτερό της φίλο, τον Μπουτς το μαϊμουδάκι. Ζητώντας τη βοήθεια του κοινού και του πιστού της Χάρτη, που είναι έτοιμος πάντα να της δείξει το δρόμο, η Ντόρα λύνει τους γρίφους και ξεπερνά τα εμπόδια που συναντά στην πορεία της.

Σε κάθε επεισόδιο η Ντόρα και ο Μπουτς ξεκινούν για μια συναρπαστική εξερεύνηση γεμάτη φαντασία ή για μια αποστολή με σκοπό να βοηθήσουν κάποιον που τους χρειάζεται, διασκεδάζοντας τα παιδιά και κάνοντάς τα να θέλουν να συμμετάσχουν και αυτά.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΩΝ €2!

© 2017 VIACOM INTERNATIONAL INC. ΜΕ THN ΕΠΙΦΥΛΑΞΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. NICKELODEON, ΝΤΟΡΑ Η ΜΙΚΡΗ ΕΞΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ, DORA THE EXPLORER ΚAΙ ΟΛOI OI ΣΧΕΤΙΚOI ΤΙΤΛΟΙ, ΛΟΓΟΤΥΠOI ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΤΑ ΤΗΣ VIACOM INTERNATIONAL INC.


ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΕΙΡΑ σε DVD
«PAW PATROL»

ΤΟ 4Ο DVD ME 3 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!

Το PAW Patrol είναι μια ψυχαγωγική σειρά για παιδιά προσχολικής ηλικίας με πρωταγωνιστές 6 ηρωικά κουτάβια και επικεφαλής ένα 10χρονο αγόρι, ειδικό στις νέες τεχνολογίες, τον Ryder. Με έναν μοναδικό συνδυασμό δεξιοτήτων, ένα φοβερό όχημα και φυσικό χιούμορ, η ομάδα PAW Patrol συνεργάζεται για να φέρει εις πέρας δύσκολες αποστολές διάσωσης ώστε να προστατεύσει την κοινότητα Adventure Bay. Από τον Μάρσαλ, το σκυλί-πυροσβέστη έως τον Τσέις, το σκυλί-αστυνομικό, και τον Σκάι, που πιλοτάρει ελικόπτερα, κάθε κουτάβι έχει τη δική του προσωπικότητα και τις δικές του ικανότητες, αλλά συνολικά η παρέα χαρακτηρίζεται για τη μοναδική ομαδικότητα που τη διακρίνει.


Μη χάσετε τις απίθανες περιπέτειες της παρέας των ηρωικών κουταβιών !