Αποφασισμένος να διεκδικήσει μία από τις επτά τηλεοπτικές άδειες που θα δημοπρατηθούν τις επόμενες εβδομάδες είναι ο Φίλιππος Βρυώνης.

Ο γνωστός επιχειρηματίας του τηλεοπτικού χώρου που πριν από λίγους μήνες πούλησε το κανάλι "Epsilon" στον Ιβαν Σαββίδη είναι έτοιμος να καταθέσει πλήρη φάκελο προκειμένου να είναι αυτός ένας από τους επτά ιδιοκτήτες τηλεοπτικού σταθμού εθνικής εμβέλειας. Μέχρι τις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Ιανουαρίου οπότε και λήγει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων ο κ. Βρυώνης και οι συνεργάτες του αναμένεται να έχουν ολοκληρώσει όλες τις τυπικές διαδικασίες έτσι ώστε να είναι απολύτως εντάξει με τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί.

Ο κ. Βρυώνης είχε επιχειρήσει να συμμετάσχει και στον περσινό διαγωνισμό, αλλά τότε δεν είχε γίνει δεκτή η εγγυητική επιστολή που είχε καταθέσει λόγω της χρονικής της διάρκειας.

Ο κ. Βρυώνης είναι από τους πλέον έμπειρους παίκτες του τηλεοπτικού χώρου και αρχικά είχε ακουστεί ότι μετά την πώληση του 100% του “Epsilon” στον Ιβαν Σαββίδη ο ίδιος θα διεκδικούσε θεματική άδεια.

Ωστόσ,ο φαίνεται ότι μετά και από τη δυνατότητα που του δίνει το σημαντικό ποσό της πώλησης του “Epsilon”, αλλά και η διευκόλυνση της καταβολής του ποσού των 35 εκατομμυρίων-που θεωρείται ως μίνιμουμ για την αγορά άδειας- σε δέκα ετήσιες δόσεις κάνει το πιο μεγάλο βήμα με στόχο να βρίσκεται ξανά στην αγορά των μεγάλων τηλεοπτικών δικτύων.