Έντονη κινητικότητα αναπτύσσει ο επιχειρηµατίας Φίλιππος Βρυώνης ενόψει της «ετυµηγορίας» του ΕΣΡ για τη χορήγηση των έξι τηλεοπτικών αδειών στις αντίστοιχες επιχειρήσεις που κατέθεσαν τα απαιτούµενα δικαιολογητικά για την απόκτηση τηλεοπτικής συχνότητας πανελλήνιας εµβέλειας.

Ο πρώην ιδιοκτήτης του «Ε» έχει ξεκινήσει µε πυρετώδεις ρυθµούς να στελεχώνει το υπό αδειοδότηση νέο τηλεοπτικό εγχείρηµα.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από τα επιτελικά στελέχη, άρχισε να προσεγγίζει και πρόσωπα που συµµετείχαν στο κανάλι που σήµερα βρίσκεται στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη. Σύµφωνα µε καλά ενηµερωµένες πηγές, ο κ. Βρυώνης έχει καταθέσει πρόταση συνεργασίας τόσο στον παρουσιαστή του δελτίου του «Ε» Νίκο Ευαγγελάτο όσο και στην επιτυχηµένη παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου.

Ωστόσο, τα δύο πρόσωπα επιφυλάχτηκαν να απαντήσουν, αναµένοντας τις εξελίξεις που θα δροµολογηθούν στο κανάλι του µεγαλοµετόχου του ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, καθοριστικό ρόλο στην όποια επιλογή θα κάνουν αναµένεται να παίξει και η εξαιρετική συνεργασία που είχαν µε τον Φίλιππο Βρυώνη το διάστηµα που συνεργάστηκαν µε το «Ε».

Εκτός από τους Ευαγγελάτο και Στεφανίδου, ο έµπειρος επί των τηλεοπτικών επιχειρηµατίας λέγεται ότι έχει προσεγγίσει και πολλά ακόµη έµπειρα στελέχη της τηλεοπτικής αγοράς.