«Κλείδωσε» το δίδυμο που θα αναλάβει την πρωινή ενημερωτική ζώνη του νέου Epsilon, που με βάση τα χρονοδιαγράμματα που έχουν τεθεί, θα εμφανιστεί στις τηλεοπτικές οθόνες στα μέσα του επόμενου μήνα. Πρόκειται για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο  ο οποίος φιγουράριζε, όπως είχε αποκαλύψει η στήλη, μεταξύ των φαβορί καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, αλλά και τον Γιάννη Σαραντάκο, το όνομα του οποίου συνιστά έκπληξη με βάση τα δεδομένα του προηγούμενου διαστήματος.

Αμφότεροι είχαν διαδοχικές επαφές τις προηγούμενες ημέρες τόσο με τον διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης του καναλιού, Δημήτρη Μιχαλέλη, όσο και με πρόσωπα της διοίκησης, με τα οποία και έκλεισε το οριστικό deal. Ως εκ τούτου, οι δύο έμπειροι δημοσιογράφοι θα μπουν στη μάχη του ανταγωνισμού, έχοντας ως κύριο αρχικό στόχο να δώσουν από νωρίς το πρωί ισχυρό στίγμα της νέας φιλοσοφίας που θα επικρατεί στην Παιανία, αλλά και να κερδίσουν από την πρώτη στιγμή χώρο στον πίνακα τηλεθέασης.

To επόμενο βήμα θα είναι η επισημοποίηση της ανάληψης από την έμπειρη Ελλη Στάη του δελτίου ειδήσεων, αλλά και μιας ενημερωτικής εκπομπής, πιθανότατα κάθε Δευτέρα ή Τρίτη, δεδομένης της προεκλογικής περιόδου στην οποία εισέρχεται η χώρα. Στο μεταξύ, πλήρης ικανοποίηση επικρατεί στα υψηλά κλιμάκια του καναλιού για την αύξηση που παρατηρείται στο πεδίο της τηλεθέασης, γεγονός που γεννά ακόμη μεγαλύτερες προσδοκίες για το μέλλον.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αν δει κανείς τα νούμερα του Αυγούστου του 2017 σε σχέση με τον Αύγουστο του 2018 θα παρατηρήσει εξαιρετικά σημαντικές διαφορές σε όλα τα κοινά. Φέτος, το Epsilon σημείωσε μέσο όρο τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού 7,4%, σημειώνοντας αύξηση 146,7% συγκριτικά με πέρυσι.

Μάλιστα, στο δυναμικό κοινό 18-54 η αύξηση είναι ακόμα μεγαλύτερη, αφού τον εφετινό Αύγουστο το κανάλι σημείωσε μέσο όρο επίσης 7,4%, έναντι μόλις 2,2% που είχε το 2017. Σε ό,τι αφορά τις διαδικασίες μετακόμισης στα νέα στούντιο της Παιανίας, οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, με την ομάδα που υπό τον Τζώνη Καλημέρη έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας το θέμα της χωροταξίας να έχει καταλήξει στα σχετικά πλάνα και πλέον απομένει αποκλειστικά και μόνο το κομμάτι της μεταφοράς του εξοπλισμού.