Άκρα του τάφου σιωπή συνεχίζει να επικρατεί στο Epsilon σε σχέση µε τους σχεδιασµούς του Ιβάν Σαββίδη για το κανάλι, καθώς µετά την επίσκεψη που έκανε την περασµένη εβδοµάδα το δεξί χέρι του επιχειρηµατία Αρτούρ Νταβιντιάν, και τις διαβεβαιώσεις που έδωσε ότι όλα προχωρούν κανονικά, τίποτα δεν συνέβη που να δηµιουργεί αισιοδοξία σε δηµοσιογράφους, τεχνικούς και διοικητικούς υπαλλήλους.

Ο κεντρικός σχεδιασµός δείχνει ανύπαρκτος στον ενηµερωτικό τοµέα, ενώ και η τηλεθέαση των νέων εκποµπών που ανήκουν στο συγκεκριµένο κοµµάτι µετά τα πρώτα σχετικά ικανοποιητικά ποσοστά ακολούθησε πτωτική τάση.

«∆εν µπορεί ένα πρόσωπο να κανονίζει το ενηµερωτικό τµήµα του καναλιού, το πρωτοσέλιδο του "Έθνους", τις µεταγραφές του ΠΑΟΚ και τα προϊόντα της… Σουρωτή», λένε στους διαδρόµους του καναλιού οι εργαζόµενοι, αναφερόµενοι στις υπεραρµοδιότητες του κ. Νταβιντιάν.

Την ίδια ώρα που στο κανάλι δεν σχεδιάζεται κάτι καινούργιο, τα µόνα ρεπορτάζ που «τρέχουν» µε σχετικά µεγάλη ένταση είναι αυτά που σχετίζονται µε τον ΠΑΟΚ αλλά και τις… Ένοπλες ∆υνάµεις, κάτι που απλώς δείχνει τις επιλεκτικά καλές σχέσεις του επιχειρηµατία µε τον Πάνο Καµµένο. Αντίθετα, άνθρωποι της κυβέρνησης που ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ και ασχολούνται µε τα µέσα ενηµέρωσης συνεχίζουν να κρατούν αποστάσεις από τον κ. Σαββίδη ενόψει ενδεχόµενων εξελίξεων σε διάφορους τοµείς.  

Πηγή: SECRET