Μεγάλη κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες µέρες στις εγκαταστάσεις του Kontra στον Ταύρο µε διαδοχικές συσκέψεις, στις οποίες µετέχει, εκτός από τον Ανδρέα Κουρή, και ο Σταµάτης Μαλέλης αλλά και ο διευθυντής του καναλιού Λάµπρος Παπαγεωργίου.

Ήδη, στο δελτίο ειδήσεων του σταθµού έπειτα από πολύ καιρό γίνονται καθηµερινές ζωντανές συνδέσεις µε τη Βουλή, αλλά και µε το Μέγαρο Μαξίµου, καθώς χρησιµοποιούνται νέα µηχανήµατα, ενώ ακούγονται και ονόµατα δηµοσιογράφων στα οποία είτε έχει γίνει συζήτηση για συνεργασία είτε υπάρχουν σκέψεις να γίνουν κρούσεις για τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Μάλιστα, στα στούντιο του καναλιού έχουν ξεκινήσει και δοκιµαστικά για εκποµπές που θα προστεθούν στο πρόγραµµα πέραν των ωρών στις οποίες υπάρχει σήµερα ενηµέρωση. Συχνά βρίσκεται τις τελευταίες ηµέρες στο κανάλι ο πολιτικός συντάκτης της εφηµερίδας «Αυγή» Γιώργος Μελιγκώνης, ενώ πιο βαριά ονόµατα της τηλεοπτικής πιάτσας ακούγονται στα γραφεία και στους διαδρόµους.

Ανάµεσα σε αυτά είναι ο Βασίλης Λυριτζής, ο οποίος ήδη εργάζεται στο Real Group και συγκεκριµένα στο ραδιόφωνο του οµίλου, ο Σωτήρης ∆ανέζης, ο οποίος έκανε εκποµπές, αλλά και κάποια εποχή δελτία ειδήσεων στο Mega, αλλά και ο Κώστας Αρβανίτης, ο οποίος πρόσφατα αποδεσµεύτηκε από τον Όµιλο Μάρη.

Με αυτά τα δεδοµένα, φαίνεται πως ο Ανδρέας Κουρής ετοιµάζει τηλεοπτική «αντεπίθεση» τους επόµενους µήνες αξιοποιώντας επίσης πρόσωπα που υπάρχουν ήδη στο δυναµικό του καναλιού και ανταποκρίνονται µε επιτυχία στα καθήκοντά τους, χωρίς να αποκλείεται να υπάρχουν και αποµακρύνσεις.  

Πηγή: Secret