Αποφασισµένος να εκπέµψει όσο το δυνατόν πιο άµεσα το σήµα του νέου τηλεοπτικού σταθµού που προετοιµάζει µε φόντο τη διαδικασία αδειοδότησης είναι ο Φίλιππος Βρυώνης. Ως τις 20 Απριλίου αναµένεται από το Εθνικό Συµβούλιο Ραδιοτηλεόρασης η έκδοση της λίστας µε τα προς αδειοδότηση κανάλια και ακολούθως, εφόσον δεν υπάρξουν προβλήµατα µε κάποιον φάκελο, οι υποψήφιοι θα καταστούν αυτόµατα και προσωρινοί υπερθεµατιστές, αφού ούτως ή άλλως οι άδειες που έχουν προκηρυχθεί είναι 7 και οι υποψήφιοι 6 µέχρι την τυπική ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Ως εκ τούτου, παρά το γεγονός ότι ο σταθµός που σχεδιάζει ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ε βρίσκεται ακόµη στο στάδιο του σχεδιασµού, θα έχει τη δυνατότητα από εκείνη τη στιγµή και µετά να ξεκινήσει από την ίδια αφετηρία µε τους ήδη υπάρχοντες. Στο πλαίσιο αυτό, αναζητεί φόρµουλα για να βγάλει το νέο του εγχείρηµα στον αέρα το γρηγορότερο δυνατόν.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, έχει προχωρήσει στην ενοικίαση στούντιο, ενώ συζητάει µε παρουσιαστές και τηλεοπτικούς παραγωγούς, προκειµένου να παρουσιάσει εξαρχής ένα ολοκληρωµένο πρόγραµµα, δίνοντας και το αντίστοιχο στίγµα.