Αυτό το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου τα Παραπολιτικά κυκλοφορούν με 3 μεγάλες προσφορές

O 2ος τόμος της εκπληκτικής σειράς βιβλίων «3.000 ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΦΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΟΙΜΙΩΔΕΙΣ, από την αρχαιότητα ως και σήμερα»

Από πού προήλθαν οι λέξεις και οι φράσεις που χρησιμοποιούμε συχνά στον καθημερινό μας λόγο, χωρίς καν να τις πολυσκεφτούμε; Γιατί έμειναν παροιμιώδεις; Ποιος τις πρωτοείπε, πώς γεννήθηκαν, ποια είναι η πραγματική τους ερμηνεία αλλά και πώς χρησιμοποιούνται σωστά στον γραπτό και τον προφορικό λόγο; Στη μοναδική αυτή νέα, εμπλουτισμένη και εύχρηστη έκδοση, ερμηνεύονται και επεξηγούνται 3.000 παροιμιώδεις λέξεις και φράσεις που ξεκίνησαν από τους αρχαίους χρόνους, πέρασαν από τη ρωμαϊκή εποχή, το Βυζάντιο, τη νεοελληνική γραμματεία και τη λαογραφία και έφτασαν ως τις μέρες μας. Το αξιοθαύμαστο αυτό εκδοτικό επίτευγμα σε, είναι ένα αυθεντικό και πρότυπο έργο, που εντυπωσιάζει με την πληρότητα του υλικού, καρπός βαθιάς επιστημονικής έρευνας πολλών ετών και αμέτρητων πηγών, απαραίτητο σε κάθε σύγχρονο Έλληνα που θέλει να ανακαλύψει τα κρυμμένα μυστικά και τη μαγεία της ελληνικής γλώσσας!
Αυτή την εβδομάδα μη χάσετε τον δεύτερο τόμο της σειράς!

Μαζί,

Η αγαπημένη σειρά των παιδιών σε DVD: ΧΕΛΩΝΟΝΙΝΤΖΑΚΙΑ

Η 4η σεζόν είναι ΕΔΩ! Μετά τη συνάντησή τους με τον νέο σύμμαχο, τον Fugitoid, τα χελωνονιντζάκια Leonardo, Donatello, Raphael και Μichelangelo , η Έιπρηλ και ο Κέισι ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο για να σταματήσουν τους Triceratons από τη συλλογή όλων των μερών της γεννήτριας της μαύρης τρύπας. Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε με τις απίθανες περιπέτειες των πιο αστείων και φοβερών ninja!
Αποκτήστε κάθε εβδομάδα ένα DVD!


Και μόνο με την απλή έκδοση των 2€
Το βιβλίο «Νικήστε τα αυτοάνοσα» από τον Δημήτρη Γρηγοράκη.
Ένας αναλυτικός οδηγός ουσιαστικής αντιμετώπισης τεσσάρων ιδιαίτερα διαδεδομένων αυτοάνοσων παθήσεων!

Η Σκλήρυνση κατά Πλάκας, οι θυρεοειδίτιδες Hashimoto και Graves, καθώς και το αλλεργικό άσθμα είναι μία ομάδα αυτοάνοσων παθήσεων, οι οποίες τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται με αλματώδεις ρυθμούς στον Ελληνικό πληθυσμό. Προσβάλουν κατά σειρά το νευρικό ιστό, το θυρεοειδή και τους πνεύμονες. Σήμερα, η επιστήμη της Διατροφής - Διαιτολογίας αναδεικνύεται ως ένα σημαντικό μέσο τόσο για την πρόληψη, όσο και στην αντιμετώπισή τους. Το παρόν σύγγραμμα προσφέρει στους ασθενείς που πάσχουν από τα νοσήματα αυτά και στους συγγενείς τους, όπως και σε ευαισθητοποιημένους νευρολόγους, ενδοκρινολόγους, πνευμονολόγους ανοσολόγους και διατροφολόγους, έναν μοναδικά περιεκτικό οδηγό ουσιαστικής αντιμετώπισης των συγκεκριμένων αυτοάνοσων διαταραχών.